|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Hteo bih da probam UA610solo i Focusrite VoiceMaster Pro ako neko ima NS, Vojvodina ili BG.
Posto treba da se opredelim za jedan od ta dva modela! Ako nije problem? Naravno da probam kod vas, poneo bi svoj mikrofon AT4050! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Bas tako, uzmo UA i ne razmisljaj mnogo. Sprave nisu u istoj klasi i ne treba ih ni porediti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Kad me vec savetujete za UA610solo, sta kazene za ovaj novi UA 710 twin finity?
Vec je bilo reci kod nas na forumu. Posto nije neka velika razlika u ceni. I gde se to kod nas moze poruciti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
S obzirom da je UA 710 nova sprava, nosam imao prilike da je probam, pa mi je za nju tesko da dam preporuku. Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ta 710-ka je skroz nova sprava i videcemo da li je experiment uspeo kada se proba u studiju.Radi se o kombinaciji solid state-a i tube preampa.Kazu da je cev zaista unutra i da radi na 310v sto je malo przenje po ecc83 lampi koju verovatno koriste a sto se tice solid statea mogu da budu (i verovatno i jesu)jeftina i losija resenja bez ulaznog trafoa.Ipak bih ja uzeo za sada pre klasiku "solo 610"
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
focusrite pro 26 i/o | liman021 | Computer Hardware | 1 | 20-04-2007 02:15 PM |
Focusrite red 8?? | Amil | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 07-04-2006 10:59 AM |