|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo konacno posle rada drugim ljudima da se okrenem malo i na sebe.....
Znaci lagano sam se priblizio kraju pisanja/komponovanja/aranziranja svog albuma konacno ![]() I eto izgleda da je doslo vrijeme za mixanje..... Krenuo od ove stvari, evo ga danasnji uradak, verzija uno... Sad posle sat-dva, kapiram da sam bas pretjerao sa visokima, ali to je najmanji problem za sredit.. Vokali su inace snimljeni na sm58 ![]() ![]() Iskritikujte sto vise mozete ![]() ![]() http://www.sendspace.com/file/0y6y34
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kasno je pa ne mogu sad lepo da pojacam da cujem...Ali sam odma na keca primetio nesto sto moras da ispravis, ovaj glavni duboki synth, ista je melodija ko za Space Nigrutin, pazi, mozda si sugestvino odsvirao isto...A danas cu da lepo preslusam pesmu i dam komentar ovako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
prejak uticaj bad kopija , stilski ... slazem se sa nekim da bi matra mogla jos malo da se doradi inace je ok , to je taj rad ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Kakav spejs nigrutin linija? Evo sad ga pustih, ne lici???.... Ovaj beat kao beat je mozda i stariji od space nigrutina...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
A sto se bed kopi uticaja tice, pojma nemam, nije namjera... Mislim potpuno su ok i volim ih... Ali slabo slusam uopste domacu produkciju... Ispratim sve to...
Iz privatne price s kopizima sam skapirao da kupimo slicne USA uticaje... A i noyz (drugi po redu na pjesmi) visi i fristajla s njima stalno, jos od prije nego su postali popularni. I btw radio spot za space nigrutina, pa mozda sve to ima veze jedno s drugim???
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Evo vam vala za inat i stvar dje su bad copy i skabo s nama.
![]() Ovo nije moj mix vec drugog clana foruma, (da ga ne imenujem, vec prepustim njemu to)... http://www.sendspace.com/file/l98yxf
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znaci, imas imas ove visoke i ovaj niski kratki lead koji ima 4 tona, ne znam kako da ti objasnim koji lead, ali raspored tonova i tonovi su isti ko u space nigrutinu...Znao sam da ne treba da komentarisem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Oces da mi kazes da ove dve sytnh linije koje nose pesmu (ono jes da su proste al opet) ne lice previse jedna na drugu?
Evo ti spojena po dva loop-a od obe stvari, pa sam vidi... http://www.speedyshare.com/891208563.html I ovo ti dobronamerno kazem, a ne da bih srao tu, jer najvise mrzim ljude koji traze dlaku u jajetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma, ne, ne..... Sve ok.... Ajde pusti jedno za drugim u plejeru.... Slican je takt jebem li ga... Slucajno... S tim sto je na spejs nigrutinu ono sempl iz 'E' koji je pitchovan za +1 u acidu, pa se vraca na 'E'. Tako mi zvuci..... A ovo je odsvirano na 1..... Oko njega je i poceo beat da se stvara... 'F' - 'Fis' i nazad... A i karakteri zvuka sluze drugim svrhama A vidis, juce kad sam uzeo da mixam stvar (a nisam je cuo dugo, dosta davno je ovo snimano) sam se mrvicu smorio jer me malo podsjetilo na snoopa/nate dogga - lay low..... Ova mi nije pala na pamet...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo nekih hiphop instrumentala... | Jan | Promocija radova | 14 | 18-06-2009 02:15 PM |
Juice - Talasi (moj prvi hiphop rad) | alavuk | Promocija radova | 6 | 21-03-2009 01:01 AM |
HipHop Produkcija i mix | spow | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 12-10-2008 10:23 PM |
Hiphop bass, pomoc | OFF | Audio Software | 23 | 13-12-2007 12:31 PM |