|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kako vam se chini? Zvuk, slika, aranzhman, ideja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Od silnog ushicenja zaboravio si link da okacis
![]() ![]() Ocekujem dobre synth deonice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
meni se ovde nishta ne chuje, ako mi je crkla kartica od ovog tvog fajla, onda stvarno ne znam shta cu dalje....
Aj sada stvaarno, ostavi link.....
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
veoma odlican glitch blues
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
chisto, dok chovek ne ostavi link..... za ovaj oglas - to je klasichno menjanje delatnosti i stvarno ne razumem shta ti je tu chudno....
![]() jednostavno je lik shvatio da mu ne ide meshenje. pozzzzzzzz P.S. ajde, moooooolllliiiiimmmooooo te svi OSTAVI LINK
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() ![]() kakva potrazhnja!!! ![]() Izvinjenje svima. MIslio sam da ovaj post nisam ni okachio, poshto sam se vratio nazad u DAW da malo doteram stvar. No, posle ovolike potrazhnje, poslushajte i staru varijantu. Saveti i dalje ultrakorisni, jel. Zvuk je (po meni) minimalni house sa bluz prizvukom, pa ako neko ne voli elektrizovane vode, da ne uplivava bzvz. dakle, stvar je na mom mspc: www.myspace.com/arhitek |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
hm, mozda sam oguglao na slican zvuk, ali mi ovo tvoje zvuci maltene isto kao i 90% ostalih mnml producenata.
ili se nista ne desava, ili je mracno.. ja bar volim da se iznenadim ili cujem neku melodiju. nhf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Arhitek - Indignations (pres. Dark Angel) - prva produkcija | ArhiteK | Promocija radova | 7 | 05-03-2008 11:22 PM |
DJ kVu feat. Homer Simpson - Spider Pig | kVu | Promocija radova | 14 | 19-02-2008 06:35 AM |