|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kakva su generalno Vasa iskustva vezana za USB karte...
p.s. Vidim npr. u oglasima prodaje se Tascam US1641 ali me koci sto je samo USB ?!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ja sam pre mesec dana uzeo za editing i zaj'banciju u pro tools m-audio fast track i iznenadio sam se kako to dobro radi, a i zvuci.. a ciJena nesto malo preko 100 evra
s druge strane, cuo sam i da se neki zale na usb karte.. ja, fala bogu, zasad nemam tih problema.. sve radi k'a podmazano |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
imam fast track pro i radi solidno. mobilna je i ne treba ti dojajan komp da bi mogao da radis. jedino ne mozes ni jedan eff staviti dok radis arr jerbo onda krcka momacki... SOLID
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mbox 2 je usb i radi super... mene je nerviralo sto na pc-u ne moze da radi sa vise programa odjednom, ali to je do drajvera... sto se tice veze tj. usb-a sve je savrseno funkcionisalo
Pozz
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam Edirol ua-25 i sasvim ok radi, pristojan saund, ok preampovi za te novce. Jedini minus je limiter koji nis ne valja i rad u 96/24 modu koji je poprilicno zeznut jer nije full duplex tak da to izbjegavam. Sto se tice latencije moze ici dosta nisko ali ne pod opterecenjem sa brdo pluginova, znaci za snimanje s minimalnom latencijom pogasiti sve u aranzmanu a onda pri mixu jednostavno dici latenciju
![]() To su ocito neki kompromisi koji su ocekivani za jeftine uredjaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Zivio
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
laptop je u pitanju pa mora da steka
![]() a koliko ti je vst-ova upaljeno? koji imas komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instalacija UAD karte...? | Bockie | Computer Hardware | 2 | 07-05-2009 01:34 PM |