|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
imali neko ovaj sint .... probao ........ misljenja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
imao ja 2 puta u zivotu
prvi onaj s metalnim stranicama ..narandjasti logoi.... odlican tipicni ARP oscilator ..fini i svjetli!!!, filter very good..prodao zbog konstantnih kvarova, a u to vreme nisam znao popravljat takve stvari i nije mi se dalo jer nije milo intereneta i infa..( circa 1993)..taj je sada kod analog moonridera SOUND 8,5/10 za spravu s 1 VCO i jednim VCF i 1VCA e a prije 4 godine sam kupio od Grega Montalbana AXXE ( to se i babic sjeca..probao ga je)..iz znatizelje jer je bio rev 1 s moog filterom.... I sad mi je zao sto am ga prodao ![]() ![]() ![]() ![]() SINT zvuci opasno dobro definitivno za single VCO sint cisti 10/10... OK reci slobodno ..DA SAM JA BUDALA!! ![]() ![]() ![]() ![]() AXXE rev 1 je opasan sint po meni cak opasniji os samog SH 101, a sh 101 ima i sub ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sjećam se - ja sam te zvao na oglas u vezi kupovine. I po glasu te prepoznao i pitao "hmmm.. jesi li ti možda Damir Rogina?". Hehehe... Evo da sam ga ja kupio tada, sada bi bio kod mene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
@Goasia-heh, jer si osmekao neki Axxe,aa?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
jes vala , al cim sam reko okle sam , mrka tisina .... ali kako izgleda bice jedan sh-2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PlanB-osc+Axxe demo | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 31-08-2009 03:13 PM |