|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo moj spotic i pesma, samo me nemojte puno kritikovati jer sam kant autor svojih pesama pa da ne boli puno.... moze malkice
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nKZDiljRcKo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
P.S. Oggy je radio aranzman
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Cool, opsti utisak je super, mada bih ja ovaj e-piano zamenio akusticnim (ostavio bih e-piano na pojedinim mestima)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Samo napred,super sve pohvale.P.S Imam samo zamerku na spot.T.j sto drzis gitaru u ruci a vidi se da neznas da sviras.Malo mi je to bezveze sve ostalo super samo guraj.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala na pohvalama kao i na kritikama drage kolege
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
e da inovative kg
zanimljiv predlog, samo to mmmmm mi ne daje emociju kao ovo (il ja ne umem da iznesem to) a ja inace slusam malo soula, Olivera, Stinga.... a Vladu bas i ne (sem slucajno) ![]() Pozzzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
fina pesmica Ilija .. oggy,lep arr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Moje Balkanske stvari / My Balkan Things | Konzilium | Promocija radova | 0 | 15-03-2009 11:07 AM |
Mixtape Moje Grupe Za Free Download | Jan | Promocija radova | 16 | 24-08-2008 04:11 AM |
Evo nesto iz moje produkcije | Manley | Promocija radova | 12 | 21-04-2007 12:25 PM |