|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
.. Akusticna gitara Stagg - direktno kablom ubodena u FF800, cuje se 50hz brum od struje, i neki visoko sisteci kurton. Gitarista koji svira, ako se uhvati za metalni jack od kabla, sve nestaje, ali tako ne moze da svira. Nije previse glasno, ali jadno mi je akustaru sakatiti. Slican slucaj sam imao pre godinu dana u istoj prostoriji, Bass gitara pasivna, preko pojacala linijski sprovedena u RME 9632.. Nemam CRT monitora, nije svetlo, izgleda da nema spoljnih uticaja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
uzemljenje? a mozda imash neki trafo u blizini ff-a? probaj da poubadash sve sprave u neki "ispravljach struje" i pomeri kartu na drugo mesto.. ustvari, kad bolje razmislim jel isti kabl koji u pitanju? mislim na ove dve situacije.. hahah.. probaj od najglupljeg do ono.. shta ti ja znam.. do josh glupljeg.. ja bih drzao gitaristi jack dok ne zavrshi svirku.. toliko sam lenj..
a i realno, najisplatljivije reshenje.. uposli nekoga.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
citaj bre !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Psiho
|
![]()
Da li si probao negdje drugdje ubost tu istu gitaru? Da nie problem u "instalaciji" same gitare? Jer ako reagira samo na onoga koi svira to znachi da ima problem sa masom i obichno je problem unutar samog instrumenta a ne u okolnoj opremi.
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by SHIVA; 02-04-2008 at 10:54 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
[quote=Arthur;197960].. Akusticna gitara Stagg...
Bojim se da je tu sve receno...Bolje je usnimi mikrofonom, jer piezo magneti na tim gitarama su jako losi i kad ne zuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
zapravo zvuk je jako pristojan, topao, i prezentan.. al izgleda da joj nesto otislo k vragu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sad sam se sjetio!
http://synergy-emusic.com/petergabri...pg4/pg4pix.htm drugi red, desna slika, citaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Arthure, mislim da je problem sa masom na gitari. Pokusajte sa nekom drugom gitarom. Mozda je teze pronaci drugu gitaru, ali je resenje lakse od svih ostalih budzeracija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
auf bre gorane, sad jos da ih izuvam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ili kontakt na gitari, masa na gitari ili spoj izmedju jacka i samog kabla, razlemio se ili tome slicno, probaj zameniti kabal
![]() ![]() P.S. Mozda bi mogao da pogledas i ulaz u FF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|