|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
tekstopisci pomagajte! nedostaju mi kljucne dvije rijeci u tekstu! dvije rijeci (ukupno cetiri sloga) na pocetku refrena mi nedostaju! imao sam neku varijantu ali sam odustao od toga i sad je tu rupa a gori pod nogama
![]() dajte vase prijedloge: As we walk across the darkness In the distance looms the light, and the hope of new beginning, a marathonic flight. A men in the line, a new day arises, hundreds in the march, united shout! Ref. ** **, a blade of the light, ** **, a birth of new sun, ** **, the thunderstorm has come, ** **, a simbol of the might! As we fly above the wild, In the myst hides a goal, and the rain forests burn, In the smoke creeps the fall. A heroes in the struggle, A fight for the highest aims, thousands joining the force, success is the pain. pucajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
bring , with , and , as ..... tim redom
![]() .... sto mora da bude jedna rec ? Nisam tekstopisac , ali te mozda ovo bude inspirisalo na nesto ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Mrkva?
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Rotkva. Ajde nemoramo da zaseremo sve tridove.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
max ne mora da bude jedna rijec nego dvije rijeci po dva sloga koje ce se ponavljati tokom cijelog refrena (slogovi su zvijezdice)... lupam glavu oko ovoga nista mi ne pada na pamet... s obzirom na tekst bilo bi logicno da ide nesto zvucno, "mocno", sa dubljim smislom, mozda cak i neka manja metafora ili nesto vise figurativno... nemam pojma, pomagajte
ideikuse, lacky meni gori a vi se sprdate... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
He, he.. ja rekoh da pomognem, a ti tako
![]() Posto se moja ideja ocigledno odbija ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Psiho
|
![]()
nisam textopisac, ali!!!
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
hvala! shiva iznenadio si me
![]() ovo je tekst od kolege koji je napisao scenario za film na engleskom i mislim da nije bilo gresaka (posto moj pisani engleski i nije bas jak)... ide sad na provjeru ovo na refrenu nije losa varijanta ali nekako razbija formu i ne pravi nikakav tekstualni oslonac, ne stvara nijednu upecatljivu rijec... bas zbog toga sam i mislio da ce tu najbolje pasati dvije rijeci po dva sloga... tekst jeste ono "Seventh son of a seventh son" i sl. ali nije do mene ![]() sta vi mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
ovo shto je max rekao sam i ja hteo da dodam.. istim redom..
to je najlogichnije... jedino, neam pojma da se peva ooo-oh ili bring in.. otkud znam.. ja sam u fazonu: Rise now, the blade of the light, Here comes, THE birth of A new sun, First of, the thunderstorm WILL come, As a simbol of the child's might! il tako neshto.. poshto je sedmi sinovac od sedmog sniovca.. ae |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Tekst mi bash nie "legao" (mrvicu mi je neozbiljan i pretenciozan... nekako djechji) pa mi je dosta teshko bilo shto sugerirati jer tekst zapravo i nema prichu... sastoi se od teshko povezivih fraza koje svaka za sebe zvuche "vazhno" ali ne tvore neku kompaktnu cjelinu. A kad svaki stih sam za sebe mora biti jedna cjelina, jer sljedechi stih vech "opisuje" neshto drugo, onda je izbor rijechi prilichno suzhen. Prosurfaj netom i potrazhi textove od Maiden-a... oni troshe dosta neuobichajenih izraza iz staro-engleskog... mozhda ti sjevne kakva ideja kad vidish slichne textove.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|