|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Uskoro bi trebalo da se pazari pa sam u dileji
![]() Konkretno me vise interesuje, posto su to sve vrlo slicni kontroleri, da li imaju nekih softverskih problema, bagova itd. http://www.cme-pro.com/en/product-de...p?product_id=2 http://www.m-audio.com/products/en_us/Axiom61-main.html Pozz
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Meni je tipka na Axiomu katastrofa. Da ne mislim tako, a kako bi htio kontroler sa aftertouch-em, vjerojatno bi vec bio kod mene.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Emu XBoard 61 kao resenje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Jel' ima negde da se proba kod nas Emu xboard, tj. ima li ga negde u prodaji jer pretrazivanjem na netu dobijem samo linkove ka Rumskom
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Vidis, zanimljivo. Ja recimo trenutno imam CME UF6 mLan i Axiom 61 (ne pitajte zasto imam dva kontrolera...
![]() Usprkos tome, mali caveat emptor: neki batchevi Axioma znaju imati problem sa losom elektronikom i znaju zezat, imao sam iskustva s tim. A ima jedan caveat i za CME: usb driveri su im katastrofa, prosurfaj po forumima. S druge strane, ako ga namjeravas koristiti preko midi out-a, onda je super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Vec dve godine koristim UF6 i nikakvih problema nisam imao sa USB driverima...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
To za usb i CME sam i ja cuo pre par dana... ali... kad se saberem i oduzmem
![]() Pozz
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
prije par mjeseci sam malo testirao CME UF60 Classic, privukla me pristojna tipka i izrada za taj novac vrlo dobro. Međutim, tokom rada prijetio sam nekoliko trzavica, centralni dial pot nije se pokazao kao precizan, dakle klavijatura znala sama da promijeni vrijednost vjerovatno usled tog neregularnog pot-a. Tipka prilikom svirke, se meni učinila da ima slabiji odziv. Takođe na sajtu gotovo nikakava podr?ka nije pstojala, a koliko se sjećam mislim da podr?ka drivera za Win XP je izbačena (ka?em koliko se sjećam a mo?da i grije?im) Poslao sam mail, naravno niko nikada nije odgovorio, za arazliku od mnogih drugih proizvođaća koji se svojski trude. Imao sam prilike i da radim sa Axiom-om (live and studio) i meni lično se pokazao kao bolje rje?enje, radio je stabilnije i preciznije, a podr?ka M-audia je uvijek jako dobra i mnogo bolja od CME-a Dakle moj glas ide za Axiom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Hvala na odgovoru. Ucinio mi se ovaj popust kao dobra prilika, ali bolje ustedjeti za axiom ili impulse
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha KX 49 ili M-Audio Axiom 49 | loverboydex | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 07-03-2009 12:26 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |