|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dakle treba mi multicore kabl sa 8 mikrofonskih kanala (znaci sa obe strane xlr), duzina nije presudna. To otprilike izgleda ovako:
![]() Hvala svima unapred na pomoci!!!
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mozes u Svetozara Markovica da odes u radnjicu, i to ti naprave duzine koja ti treba. Ako te bas mrzi da lemis sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ma dobar sam ja sa Bogdanom (vlasnik) ali sve to mi ne treba u varijanti uradi sam, jer izadje skuplje dosta... Npr 16kom xlr=65 eur pa jos kabl ako je kvalitetan npr 20-30 eur po metru... A vidim napolju ima da se nadje gotovo za pola para
http://www.thomann.de/gb/pro_snake_8..._multicore.htm
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nazalost jos uvek nismo napolju, ovde smo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ja sam preko artista naruchio klotz 16/4 studio link multicore kablove.. sve sa kutijom sa straznje strane..
![]() svrati do njih... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
nemoj da se zavaravas da su "preko bolji i jeftiniji"! To sto Thomann prodaje su "no name" kablovi , lepo izgleda ali ne znas ni ko je ni sta je,,,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Takav Klotz sa Neutrikom XX serije ti u Artistu košta oko 150EUR!
tj. Ima ga!
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Hvala drugari!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Ja imam ovaj multikor i kupio sam ga u inostranstvu i kostao je 35e da nije malo u artistu preskupo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dali moze samo ilok da se kupi za m-powered 7 | korg pa1x | DSP forum | 15 | 06-05-2010 09:19 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |
Mike Nielsen u Srbiji!!! | perpetuum | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 02-06-2005 02:18 AM |