|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
gde naci ove hdd-ove u Bg? ili ukokoliko bilo ko ima informaciju o necem "jacem" od 7200rpm,bio bih jako zahvalan.znaci:kapacitet,brzina(rpm),cena i ... naravno-lokacija gde se moze kupiti.
dravpoz..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozz
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
vazi,hvala ti u svakom slucaju.vec sam video da ima onaj od 150GB na 10.000rpm.
no,prethodno sam u ovoj rubrici(computer hardware),otvorio jos par tema u vezi brzih i "obicnih" hdd-ova,pa ocekujem odgovore i iskustva drugih,ne bih se bas zaletao,ukoliko nema znacajne razlike u brzini,s'obzirom da je razlika po odnosu cena/kapacitet dosta u velika u korist raptor-a.ne znam koliko je i opravdana.u ostalom,ako kad budes imao vremena pogledaj i par tih thread-ova,pa ces videti sta me sve "muci" pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
ja imam 2 raptora (2x36gb) i ovo ti ne bi preporucio da kupis!
Moj predlog ti je da napravis mali kucni SAN (Storage Area Network). Dakle trebaju ti SATA II diskovi, procesor, proca, memorija, gigabitni switch i malo cackanja oko linuxa da podesis iSCSI! Sa ovim dobijes ~4ms + mnogo prostora!!! Razmisli o ovome pre kupovine raptora... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|