|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
www.myspace.com/slomljenezice
Posle godinu dana natezanja i izmisljanja tople vode, konacno se pojavio u prodavnicama album benda Broken Strings - "Svaki trenutak ostaje" U pitanju je klasicni maximalno strejt mainstream rock album, na srpskom jeziku. Takodje, to je prvi album u mojoj kratkoj karijeri za koji potpisujem kompletnu produkciju, od proba i peglanja aranzmana, preko usnimavanja i mixa do zajednickog mucenja na masteringu. Eto poslusajte, i bacite neku rec kritike, zivo me zanima sta vi cujete, posto ja nikad necu biti zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Hehe, cestitam!
![]() Ne mogu sad da slusam, jer moram da pichim iz kuce ali slusam drugom prilikom. Brzo
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Poslusao sam prvu pesmu ,,Grad" , a sad cu i ostale. To sve uredno zvuci i za svaku je pohvalu. Svidja mi se kad je neko kreativan, bez obzira na vrstu muzike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
enibodi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]() preslus'o... zvuci super na malim zvucnicima. Primedba producentu i bendu, vezana za aranzmane.....Od 5 pesama na MySpace u, 4 pocinju lagano sa gitarama....a samo jedna pocne da gruva odma'! Malo je jednolicno...Ja nemam strpljenja da slusam vise od 30 sekundi od nepoznatog materijala, a kod ovih svih se ceka preko 30 sekundi da krene pesma... mislim, to ja..... inace snimak, ko sto rekoh, super ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
hvala na slusanju, primedba stoji. Nije da su sve sa po 30 sec uvoda, ali jest cesta fora, mislim da je to jedna od reminiscencija yu-rock-a u momcima. Ako te mrzi da slusas sve, obrati paznju na pesme grad, dok sanjam i tonovi.
Uzivaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Producentski tantijemi | DaBear | Razno | 5 | 02-02-2009 05:13 PM |
Stajanje - prvenac | alfom | Pricaonica | 5 | 08-12-2008 10:41 AM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |