|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Hio bih da Vas pitam da li ste culi za marku "Fame" koja se bavi proizvodnjom mikrofona i ako jeste imate li kakvih iskustva sa njome. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
???? nisam cuo priznajem, ali posto sam "bolesnik" za tehniku, ako ja nisam cuo, onda je ili totalna ezoterija, ili neka podrumcina u Sangaju...
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
...Nazalost - podrumcina u Shangaju!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na odgovru, i ja sam sumnajo da je neka ?nj marka. Hvala na odgovru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
vokal iz jednog mog projekta je cili bija ponosan sta je nasa odlican bezicni mikrofon za 100-njak €. naravno, ni o od odlicnog....
mozes poslusat kako vokal zvuci s njim na www.sjecanjenabijelodugme.com pod live snimke (ili tako nesto)... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
in-ear monitori i "overhead" mikrofoni? | makaay | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 04-03-2006 10:15 AM |