|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
http://www.gibson.com/robotguitar/Ro...deoVoting.aspx
vidi video pod INSTRUCTIONS za par meseci ce i behringer da "instalira" nesto slicno ![]() Last edited by dawid; 10-11-2007 at 04:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni se toliko elektronike i tih zajebancija u gitari prosto gadi.Mozda je nekom to ok ali meni je odvratno.A sta kad se tu nesto zajebe,ko ce to da popravlja?Nosis
gitaru u neki elektro-servis ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A ovo oko behringera da odmah "drpisu" tudje ideje je odavno poznato.Bice to nesto slicno,samo "malo" losije
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Jeste odvratno. Sudeci po ovome, u buducnosti mozemo da ocekujemo i virtualnog kolegu u paketu sa gitarom !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ako se dobro secam Fender je pre par godina izbacio gitaru koja je u sebi imala
ugradjen racunar i instaliran windows valjda.Ekran je bio sa zadnje strane tela. Tog Fendera ne bih uzeo ni kao poklon koliko je ideja odvratna.
![]() |
#6 |
Psiho
|
![]()
ok... nije moralo to bit tako shareno (led diode u raznim bojama), radije bi da su negdje sakrili mali control panel, ali ideja je odlichna. Za zamjenu zhica djeluje kompliciranije nego klasichnim putem, ali to je vjerojatno i sekundarna namjena. Ja sam mislio da sama svira kad sam vidio komentare... mislim da pretjerujete malo.
Danas rijetko vishe sviram, ali 12 godina sam redovito svirao i sjecham se puno prigoda gdje je bilo problema u galami nashtimati gitaru bez shtimera. OK, dobar dio vremena sam imao FR sa top lock-om pa sam shtimanje mogao obaviti diskretno i doslovce u par sekundi kad sam ozvuchen. Ovo je doista praktichno, posebno mjenjanje shtima u par sekundi bez inache nuzhne zamjene gitare. Dodatne ljude u vechim bendovima koi brinu o gitarama da i ne spominjem. Sistem je nov pa josh djeluje malo grez ali vjerojatno che s vremenom bit i bolji. Ne vidim nishta loshe u tome. Mozhda je i trik u tome da nisam nikad bio fan gibson gitara pa mi ne smeta inovacija, ali opet... ja sam i prije slinio nad dobrom aktivnom elektronikom.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|