|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pade neka kinta :]]]] Odlucih da osvjezim malo usne skoljke.
Eto, izgleda da su na red dosle nove kutije. Odlucio sam da sebe castim josh jednim parom monitora after all.... Posjedujem mackie hr824, radim u sobi velicine cca 4x4m (mada ne josh zadugo u istoj nadam se) Nemam pojma... Znaci nesto sto zvuci drugacije od njih. S obzirom da nazalost odustajem od potrage za ns 10-kama, prvo sto mi pada na pamet su adami... (p11 recimo) Mada.... Ja volim i dynaudiov zvuk! Ali skupljih modela ![]() Cak mi i male yamahe msp5 padaju na pamet... Sto je najpametnije, pitanje je sad? Znam da ljudi stalno dolaze i pitaju za monitoring i blablabla, ali bih stvarno rado cuo neke sugestije od komrada sa foruma. ![]() Recimo da pricamo o 1000e, mogu da se nategnem za josh koji sitnis preko.... Unaprijed DANKE........
aje Last edited by Rhino; 08-11-2007 at 03:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Definitivno dolazi u obzir samo Adam p11, ali mislim da ces morati da se "protegnes" za jos koji euro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
POTPUNO se slazem sa Musicmanom, cuo, malo radio, ODLICNI!!!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa da... I meni su se p11a svidjeli... Nego ko pita ne skita
![]() Ne znam... Bih da napravim neki uzi izbor kutija, pa da ih lagano poslusam
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
da li bi prodavao hr 824?
ja sam zainteresovan... mislim... ja to zbog tebe! lepo uzmes jos koji euro i kupis bomba monitore! ![]() Last edited by lesha; 08-11-2007 at 07:22 PM. Reason: spajanje poruka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne! Zadovoljan sam s njima, nisu to loshe kutije.... Samo zelim da slusam iz josh jedne perspektive ![]() Mada, mozda mogu da ti sredim HR624.... Nije 100% sigurno, ali imam jedan par od druga koji je u inostranstvu i ne vjerujem da ce kuci brzo, tako da mozda bi ih prodao... Ima li jos neko predlog nekog modela?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LIVE Kutije? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 12-03-2009 12:09 AM |