|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Upravo sam kupio jd-990 i imam nekoliko pitanja za ekipu. Zanima me koliko se isplati uloziti u vintage karticu te kako se patchevi ucitavaju nakon instalacije iste? Dal koriste svoj bank ili moram brisati tvorničke? One more... kako se učitaju tvorničke postavke? Kolika je realna vrijednost rack-a? Dali netko ima karticu za prodati? Gdje mogu nabaviti (kupiti nove patcheve)?, Software za PC? Dal se kartica može ugraditi i u jd-800? Iskreno... zanima me apsolutno sve vezano uz taj rack? ![]() Moram priznati da me ekipa s foruma navukla na kupnju JD-a skup s prijateljom '''dlukace''. Kopao sam puno po netu i svi govore samo naj... Ono što ja tražim su ambient padovi i razni leadovi. Nazalost rack mi dolazi tek sredinom prosinca skup s prijateljom iz njemačke koji ga je uzeo za mene, stoga bih se želio što više informirati pa kad dođe da znam što mi je činiti. ![]() Hvala! Last edited by ZelMatic; 02-11-2007 at 11:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To se zove brzo. Hvala!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
bravo prijatelju moj bravo! e sad jel ima kod tebe mjesta u onoj sobici-mogu spavat i s tvojom bakom u krevetu samo da budem ?to bli?e toj mrcini! e a mo?emo se mjenjat ja tebi super digitalac fujiha 2100 sa stereo mini jack-om ,a ti meni svoje čudovi?te? pa dobro dodat ću ti i yamahu rm1x i namjestit i koju prijateljicu-ma dogovorit ćemo se ...jo? če? ti i prodat oasysa ak treba i uzet one sve analognjake ?to sam ti nabrojao pogotovo nekakav oberheim ?to odlično pa?e uz tvoju ličnost!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ne znam nebi se mjenjao (Norda nisi ponudio) ![]() |
|
![]() |
![]() |