|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Juce je u Ni$u odrzana promocija proizvoda pomenute firme u studiju Bratislava Stamenkovica poznatijeg kao gosn Braca.
Slu$ali su se Bozo SuperMee studijski monitori na zutom A1802 i crvenom 4002 Bozo pojacalu... i uporedjivalo sa ostalim monitorima (Tannoy SRM 12X, Genelec 1029A, Adam A7)... Na kraju smo svi konstatovali istu stvar (odavno nisam to doziveo :o ) ![]() Proteklo je fenomenalno i posto slika govori hiljadu reci, izgledalo je ovako... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. fotografija - Bracko se trudi da sve bude povezano kako treba... jer njegove u$i "cuju" sve... 2. Stari kriticar na zadatku... 3. ...komentari, komentari... 4. ...moja malenkost... 5. Nis ima dosta biblioteka ![]() ![]()
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
vidim bilo je veselo!!!
par kritija slika :P - ona prva je bas super vidim da su kablovi kod Brace lijepo organizirani i povezani kao u Lukasovom Studiju - Srce pa kakva je to festa a ja nisam tamo ![]() ![]() ![]() ![]() nadam se da ste se lijepo proveli !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ti si Rogonatore dobio posebno mesto u prici, i sprema ti se valjani docek, samo treba da dodjes i poneses te MCI, a sve ostalo je nasa briga, ili da mi dolazimo tamo kod tebe, jedino da sacekamo da zavrsis studio pa da smiksamo nesto i vidimo tvoje rodjakinje, gde su mladi tu je i sala.
Cekam da mi se malo slegnu utisci, previse je bilo zvukova i vrlo detaljne rasprave, sve u svemu Bogy je cudo od coveka, za dve sekunde mi je resio neke vrlo ozbiljne probleme sa zvukom, a krecemo i u neke projekte dace bog da sve to ispadne najbolje. Ovo juce je dokaz da i u Srbiji moze da se desi jedna prezentacija do jaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() ![]() Jes, vala bilo je super! A pre Nisha, bili smo u Jagodini, kod Chede u studiju, Sasha Ristic (sasaristic sa Rumskog) je organizovao ![]() Evo i odatle jedna slichica: ![]() Ovom prilikom bi zeleo da se zahvalim svim domacinima i organizatorima na srdacnom gostoprimstvu i prijateljskom doceku. ![]() pozdrav bogi
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
Jadan Idekisu, covek vam bio fotograf, a niste mu dali ni da jede
![]()
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
lep taj mozart, nema sta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BoZo A1802 pojacalo | Moritz | Monitoring | 25 | 01-10-2007 11:49 PM |
SE electronics mikrofoni? | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-03-2005 10:06 AM |