|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dakle koju kombinaciju napraviti za snimanje vokala u kucnoj varijanti..
Snimak ne mora (a i ne moze) biti ekstra kvaliteta ali neka bude nesto sasvim pristojno..bez preteranog shuma i izoblicenja samog vokala.. Budzet neka bude nekih 500e. Ja sam za sada mislio nesto ovako, tjst u uzem izboru su: Zvucna : M-audio 2496, M-audio 192, emu0202USB, M-audio fastTrackUSB M-audio MobilPre USB interface, Tascom US_122L Mic : RodeNT1, ShureSM58, AKG C 3000 B Preamp(ako vec nije integrisan sa zvucnom): AudioBuddy, ili neki Behringerov Od gore navedenog meni je C 3000 B (319e) + Tascom US_122L (205e) najbolja kombinacija. Last edited by ninjah; 22-09-2007 at 06:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Uvjek bih isao na kondezatorski mic! Pa ti vidi. Neki jeftini rode ili sE. SE2200 recimo..
Sto se tice karte, neki jeftini emu. Preamp..... Ne znam.... Mini dbx recimo! To bi trebalo da sve stane u 500! ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Emu 1212 , Ultragain , Rode NT2a ...... imaces odlicne usnimke ....
dosta bolja kombinacija od tvoje najbolje ..... ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Jos jedan glas za EMU 1212M.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
sta se tice mikrofona sa ShureSM58, AKG C 3000 B imam dobra iskustva nemoj slucajno da se osudis da kupis usrani behringer!
Ja sam sebi skoro uzeo Shure Sm7 za 600 evra bas super radi!
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |