|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
ajde napravite top listu od slijedecih samplera i napisite kakva iskustva imate s njima......
ROLAND s760 ENSONIQ ASR 10 EMU Systems EOS sampler E4 ili sl Emulator III DYNACORD ADD One Dynacord ADS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
:o 1.ENSONIQ ASR 10 - ...srce me boli sto sam ga prodao
![]() 2.EMU 6400 - isto odlican sempler Ove ostale nisam probao pa nemogu nista reci ali S760 je legenda... p.s. ima jedan Ensoniq EPS na prodaju pa ako nekog ineresuje....
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 18-09-2007 at 03:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
emu e6400-z plane filteri,chordovi...sve to radi dobro i dan danas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Stoga glasam za ASR-10. Last edited by Don Solaris; 04-01-2008 at 09:54 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Sad mi je jos vi$e zao...
![]() ![]() ![]() ...ne podsecajte me vise... samo me raduje to sto je jedan moj prijatelj skoro kupio ASR-a za 200 eura... mozda i meni naleti za sitne pare... ![]()
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
ima back light
stisni display pot unutra i upalit ce ti se backlight |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A i navikao sam na to prokletstvo. Eto... več 5-ti LCD backlight da mjenjam (Wavestation A/D, SY-77, D-70, D-550). Najgora nočna mora bio je SY-77. Nikako folija nije htjela izač. To me toliko isfrustriralo da sam počeo to trgati skalepom i oštetio kontakte na gumicama LCD-a. I tak osve završim, upalim i fali mi pola slova na LCD-u. Ajmo brate ponovo rastavi, pa počisti i ispoliraj sve mikrokontakte - hvala bogu radilo je! Inače samo rastavljanje SY-77 dok se dođe do LCD-a je otprilike sat i pol posla! A i D-70 je bio priča za sebe....ali neću sad, pošto ga moram još jednom otvorit zbog kontakata..... P.S. Bez digitalca, slikanja i grupiranja šarafa u grupe, to nema teorije poslje sastavit !!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, ja licno mislim da se sve vase teorije o tome sta bolje "masnije" 'deblje"
zatim "In Your Face" i ta podela na bitazu i sampling frekvenciju NE SLUZI NICEMU osim da se mlati prazna slama. Sto se samplera tice, nit' je Rogi u pravu kada tvrdi da su stari sampleri sa bednom memorijo bolji od ovih novih (niko nije toliki ludak da pravi nove semplere koji su bilo po cemu losiji od starih, pa kome da ih proda?)niti su u pravu ovi sirovi ITB - manijaci, koji misle da je u zivotu dovoljno imati samo komp istotinak piratskih plugova.... Stvar je samo i iskljucivo u licnom ukusu, ili sta ko smatra prakticnijim. Kada se vodila neka diskusija ranije po tom pitanju, nije me mrzelo da probam ISTI sample na kompu (MAC G5, FireFace 800, EXS 24) i da to uporedim sa samplom na AKAI Z8. Vrlo slicno, ali ipak ima razlike, po meni, u korist AKAIa, zato sto je malo veci "drekavac"i cini se da za nijansu bolje izlazi iz mixa, uostalom kao i svaki hardware u odnosu na software zar ne? Dakle definitivno objektivno prosudjivanje ne moze doci u obzir, barem kada se o ovj tematici radi... SRETNI PRAZNICI SVIMA!!!!!
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|