|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo posle bubnja dosao red i na klavir...na bas cemo se vratiti kasnije
![]() Sta koristis za nastupe od klavijatura?prvenstveno mislim na klavirske zvuke...I sta koristis za snimanje?Da li si na ploci koristio semplovane klavire,snimao prave,klavijature??? |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Klavijatura mi nije toliko bitna (pogotovu za "live") jer sve instrumente vucem sa laptop-a (set-up u "Logic"-u, Stenberg MI-4 USB audio interface)... Od klavirskih zvukova ("live") koristim "Vitous Jazz Piano" kao akusticni (Logic,EXS instrument) klavir - malo memorije trosi i svidja mi se kako zvuci - i Scarbee V.E.P 73 (takodje EXS instr.) kao elektricni klavir... Na mojim snimcima uglavnom svira "Ivory", ali nekada koristim i "Old lady" iz Giga studija. "Ivory" se tesko miksa ako ima puno instrumenata oko njega (tada mi je bolji "old lady", lakse se "probije" kroz guzvu), ali kod "stedljivih" aranzmana ("Ivory" je svirao u "Ne dam nikom da te dira") zvuci divno. Sto se klavijatura sa dobrim klavirima tice, mnooogo mi se dopao Nord STAGE...voleo bih da bude moj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitara, klavir i rep. | HeatMan | Promocija radova | 44 | 05-12-2008 06:01 PM |
Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 07:13 PM |