|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jedno laicko pitanje samo..
Kupio bi Lunu 2 sa 8inout rackom, i skoro pa sam kupio, ali sam vidio akciju u provoxu za Pulsar XTC. Mene zapravo zanima dali je taj Pulsar XTC sam za sebe audio kartica ili je to uprgrade nekakav ili... ? sta je to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
koja luna?
luna ti je karta sa 3 dsp-a i uz nju ne dobijas synthove... pulsar je sa 6 dsp-ova + dobijas synthove (bolji soft paket)..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Luna 2. Stariji model.
Postoji Pulsar 2, i postoji pulsar XTC, dali su to oboje zvučne ili je XTC hardware upgrade za Pulsara 2. Lunu mogu dobiti za 3800 sa 8inout boxom. A pulsar xtc dodje 5000. Taj pulsar XTC ima 4 dspa koliko sam vidio, i neke dosta čudne konektore prema van. Evo linkovi: pulsar xtc http://www.provox.hr/audio/proizvod....Proizvoda=1114 Pulsar 2 http://www.provox.hr/audio/proizvod....DProizvoda=701 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Evo, posto nemam sad vremena da pisem:
http://www.canadapromedia.com/sales/.../pulsarxtc.htm Ukratko, XTC ti je 6DSP kartica, to radi funkciju kao npr UAD ili TC, dakle bez in/out opcija. E sad, mnogi ce reci da CW efekti nisu nesto, da su sintevi ok, ja mislim da je sve u vezi CW (osim politike kompanije i teh. podrske) skroz super, efekti su mi odlicni, sintevi takodje. Steta samo sto se ova kompanija nije pojavila mnogo kasnije, jer njihovi proizvodi definitivno ispred svog vremena. No, videcemo sta buducnos donosi u vezi sa njima...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ako sam te dobro razumeo luna je oko 510e a pulsar oko 680e
nemoj da si lud ![]() luna>scope home pulsar>scope project ![]() pulsar xtc i pulsar 2 su ti iste karte sa 6 DSP-ova(na slici se vide 4), pulsar 1 ima 4 dsp, razlika je u tome sto xtc ima istoimenu opciju da u tvom sekvenceru podize synthove kao vsti i regularno svoje plugove u mikseru. ali sve to radi ne stabilno i lose ![]() i ja sam se u pocetku lozio na xtc ali sam kasnije shvatio da postoje drugi nacini da se zaradjuje za zivot ![]() ![]() ![]() super je luna sa tim box-om ako koristis hard synthove ali uz nju dobijas slab softverski paket. kod pulsara biras pakete ma najbolje da sam pogledas: www.creamware.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Svaka CW kartica ima XTC - To je samo mod rada (integracija efekata u sekvencer i automatizacija istih). Dakle i Luna i Pulsar imaju XTC mod - razlika je u tome sto PulsarXTC moze da radi SAMO u tom modu, jer ne poseduje fizicke i/o
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
e da, Luna moze mozda da se nadje za 200e, ali bez i/o boxa-na boksu dobijas 8in i 8 out nebalansirani (-10dbu)
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Creamware Luna II? | Sleepgolfer | DSP forum | 16 | 17-10-2004 05:52 PM |