|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Trazim efekat za live nastupe benda, koristio bih najvishe delay...lay...lay
TWEAKALIZER DFX69 http://www.behringer.com/DFX69/index.cfm?lang=eng ima li ko ikakva iskustva sa ovom spravom, meni iskreno izgleda kao mnogo dobra igracka, samo me interesuje kako svira ![]() sigurica bi mi bila neki jeftiniji Lexicon zar ne? ili gresim
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Porediš grandmothers and frogs...
Lexicon je majka Mara, Behringer je cheap sh*t... Za delay ti je najbolji TC Electronic 2290, nisam čuo i video bolji... ako nađeš polovan, isplati se sigurno, a proizvodi se već bar desetak, petnaest godina, tako da možeš naći povoljnu ponudu, ali treba da se potrudiš... nov je preko 2000 evrića... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
znao sam da ce neko da se naljuti
![]() salu na stranu, mene samo mnogo zanima da li je neko imao spravu ispred sebe...znam da je sranje samo me zanima koliko je sranje i da li neko ima neku lepu rec za beringerca naravno koliko para toliko muzike
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ovaj Squeakalizer je igračkica.
Ne ljutim se ja, samo ti za ozbiljan rad treba ozbiljan equipment. Za igranje... kupi Playstation 2 ili 3... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
probaj korg kaoss pad 2/3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
jos jedna stvar me interesuje, ako neko zna TWEAKALIZER je osiromasena kopija cega? jel postoji neki slicni uredjaj
poredjenja radi kao sto je Behringer DJX-700 i Pioneer DJM-800 Video sam ali ni to uzivo...kakva je sprava?
deluje sasavo ali mene ledja vise ne bole ![]() Last edited by Hoffman; 30-05-2007 at 04:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
za malo para .. ako hoces nesto analogno toplo uzmi EHX memoryman deluxe i pici.. odlicno prolazi kroz mix, i jako se fino lijepi uz dry signal.. ako osces vise kontrole, memoriju .. tj. digitalno rjesenje, neki od jeftinih TC-a a la M300 mi zvuce super, a nude i extra stvari osim delaya. nova pedala od Eventide, Time Factor ce, ako je suditi po soundu delay algosa na eclipsu i ostalima, biti vjerojatno najbolji digital delay u pedali.. ikad. ima i ulaze za expression pedal .. njam. i, ko sto je Goasia spomenuo, u low endu (po sadasnjim cijenama), sve te MX, MPX, M300, behrinegere i ostalo, sije jedan rabljeni MPX-1, i to gadno. @slowstar: molim te svakako postaj nam utiske o MX500 ![]() sa 81+91 nemozes falit. ja sam se od nabavke 70 i 300 preporodio, 81 je defacto novija varijanta 70 sa dual enginom i malo ciscim soundom, a 91 je navodno dosta slican 300-tki.. jbga hardver je u reverbu jos uvijek neprikosnoven. kad se usporedi u miksu, sve price o konvoluciji jednostavno padaju u vodu. @ivan: Vss3 imam u TC4000, i stvarno zvuci super.. za PoCo je direktno "portan" algoritam iz M3000, a nije native (bljuv..) konvolucija. de facto to jest "hardverski" reverb, samo sto je na pci kartici sa svojim DSP-om, a ne u posebnom kucistu. pitanje: jel sa Vssr3 imas na PoCo-u i njihov (fantastican) DVR-2 algoritam za emulaciju plate-a ? (ima ga na 3000 i 4000 pa zato pitam). Last edited by clusterchord; 30-05-2007 at 09:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Secam ce da sam nekad testirao LEX mpx100, alesis Midiv4 i boss sx700, i boss, koji jeste bio 20, 30% skuplji ih je bar za delay i chorus oduvao. Takodje, preporuka za i za TC m300 (verovatno i m350).... dual engine, za live ooodlican, tap tempo za delay, fini reverbi.........
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
DVR 2 i Nonlin 2 se kupuju posebno ...... ali zaista dobro zvuce , jedino sto moram da pronadjem primenu za Nonlin 2 gde ce zaista da zasija ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lexicon? | Hepek | Audio Software | 5 | 26-10-2009 09:47 AM |
Lexicon PCM 80, 90 i 91? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 05-03-2005 07:34 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |