|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovo je sledece pitanje ....
Dellov laptop sa m-audio solo karticom eksternom koja ima dva 1/4 izlaza audio out. Cubase sx sa nomad factory blue plugins i waves gold 3.5 svi efekti. Svi preseti su mi namesteni i ostalo. FX kanali postavljeni za reverb, delay i kompresori na vokalnom kanalu kao insert. Znaci kuci sve to super radi. To isto odnesem na binu i ukljucim bezicni ili obican mikrofon u m-audio tu kartu i ova dva audio out izlaza u stereo kanal na mikseti sa snagasem. Podesim sve nivoe na tom kanalu u mikseti i stavim sve potenciometre u cubase-u na 0 Znaci ima dovoljno signala itd. i kada pustim jace master na toj mikseti za ozvucenje vokal mi zvuci ocajno tj. bez ikakvih efekata. Pitanje je zasto tako suvo zvuci ako je bilo napakovano sve ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
www.xioncorp.com
Osusilo se usput! Last edited by LACKY; 30-05-2007 at 02:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
......
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Satiricni odgovori su smesni - kad imaju bilo kakvog smisla.
Steka, koliko ja znam, inserti ti nece raditi na ulaznim kanalima. Sends hoce, tako da mozes da se iskombinujes (ako slozis efekte na aux kanal i posaljes suv signal sa ulaza). Latency ce te smoriti. Last edited by dragan; 30-05-2007 at 07:14 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jel si proverio impedanse?
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Prvo dobar dan svim onim koji su odgovorili:
Za dragana: o cemu ti pricas covece ???? Da li si uopste procitao moj post kakvi inserti. Sve je to odradjeno vec u cubase sx-u i ja idem stereo audio out iz m-audia u stereo ulaz na mikseti na jednom kanalu. Sav procesing se radi na kompjuteru u chain-u. Za pametnjakovica gore koji lupeta u vezi softvera ... Za tvoju informaciju znam par ljudi koji koriste digi 003 sa mini mac-om na bini sa svim pro tools plugins i to zvuci MRAK !! Da li cu ikada dobiti konkretan odgovor ovde ?? Neki ljudi ocigledno ne zasluzuju da dolaze na ovaj forum. Last edited by Steka; 30-05-2007 at 08:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |