|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]() Last edited by STUDIOTON; 28-05-2007 at 06:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Lepo,lepo.Dajana,Slavica,Dunja,....Rezervisi za Max-a,Ogy-ja i moju malenkost smestaj,3 mesta,moze i u gluvoj sobi kod tebe,taman da overimo studio...red je.
pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
al' 'Molitva' uradi posao Maretu i Graicu..........
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
joooj,prijatelju,uzeo si mi misao iz glave....definitivno moram u Banju da na'vatam neku pevaljku da joj uradim nesto,makar i tekst...imam ih na kilo-... "dojdi Mile kad se smrkne,'oce da se crkne" ili "sreco moja,vodim te na tenis,da mi rukom nezno mazis .....lice" ili .... uh,evo,naidje mi zena,log out-ujem se
pozzzzzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
........ penis ????? ( jesam li dobio nagradno putovanje ??? ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ove godine nisam ni video konkurs za V. Banju...Brzo se sve desilo i u tajnosti....prosle godine sam imao pesmu koja je dobila nagradu -Hit leta-. Spremao sam nesto i za ovu godinu ali.....kasno....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ma znam, a pogledaj broj MAretovih tekstova....... mislim nemam nista protiv, samo primecujem
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Veliki pozdrav za najveceg genija na nasoj muzickoj sceni... Prijatelju moj ako ponovo ne uzmes prvo mesto ,vise se necemo igrati sa njima... Sledece godine izlazimo zajedno kao dvojac... Uskoro cemo snjimiti pesmu za Stari Grad, pa cemo ti poslati da nas ocenis...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
ne bih da me neko lose shvati , jel ovaj festival je malo zabavnog karaktera po nazivu grupa ili po nazivu pesama ?
Gibson & Beer Destroyers ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa ime pesme ?Mon Amour" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koje romario ????? da slucajno nisu u ziriju kanidja i bebeto ? a program vodi stalone ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Festival Budva 2007 | Max | Razno | 33 | 28-07-2007 09:14 AM |
Festival STARI GRAD 2007, Novi Pazar | _aladdin_ | Razno | 9 | 10-07-2007 12:53 AM |
Đuđevdanski Festival - Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 0 | 14-05-2007 08:07 AM |
Muzicki festival "Vrnjacka banja 2006" | STUDIOTON | Razno | 43 | 10-06-2006 01:18 AM |