|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
interesuje me da li postoji nacin da posaljem neku traku na drugi kanal koji ce je snimati.. konkretno, recimo hocu da obradim u auto tune-u vokal i korak po korak da je snimam na drugi track... u PT najjednostavnije dodelim neki bus kao out a na drugom kanalu mi je taj bus kao input.. jel moze nesto slicno da se izvede i u cubase?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pa moze samo iskonfigurisi sa f4 in/out u kjubejzu i u panelu tvoje karte ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ja to resavam offline procesom.. izaberem parce, nacrtam sta zelim, kazem "process" i to je to..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Da li je ovo moguce uraditi u Cubase-u kao u Pro Toolsu ili nije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Postoji nacin:
- Prvo se DLuje http://subminimal.org/plugins/senderella-v1.08.zip Pa u VST dir. - Ovaj plugin treba da se stavi na audio izlaz VSTi i na audio input koji je definisan u VST outputs u Cubase-u, na prvom se definise kao SEND i AMOUNT 100%, a na drugom RETURN i AMOUNT 100% - Posle toga otvaranje audio trake za snimanje - i onaj klasican nacin routinga za snimanje RECORD i to je to! Jedina mana je sto mora da skine http://www.voxengo.com/product/sampledelay/ i da se definise sample latency na ulazu u audio input jer postoji kasnjenje zbog ASIO drajvera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Drugim rečima - može, ali nije jednostavno?
Pažljivo čitam Nuendov Operation Manual - deo koji se bavi VST Connections - i uspevam samo da shvatim kako je taj proces mnooogo komplikovaniji od, recimo, Sonarovog routinga. Naleteo sam u jednoj drugoj temi na ovo, pogledaću sutra da li je fajl još uvek na RapidShare: SideChain Cubase SX3 Video Tutorial Using Kjaerhus Audio Golden Uni-Pressor GUP-1 in Cubase SX3 http://rapidshare.com/files/21549060/SCCompCu3.rar
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase routing | proamater | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 03-05-2008 08:59 PM |
..e-mu routing.. | lesha | DSP forum | 11 | 08-08-2005 03:00 PM |