|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Trebala bi mi neka malo ozbiljnija mikseta, a da je isto tako malo pristupacnija za dzep. Pod tim ozbiljnijim, mislim da zadovoljava danasnje standarde i da ne kvari sound, a pod tim pristupacnijim mislim da ne prelazi puno preko 1000eur. Ima li neko neku ideju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mogli, "input" ti je nedovoljan za ozbiljan savet...
Kako bi koristio mixer? treba li ti mic preamp? koliko ulaza? koliko grupa? da li bi je koristio i kao sabirnicu? treba li ti dobar EQ, ili samo cist prolaz? da li bi samo mixao uzlaze iz kompa (DAW) ili bi u mixu i dodavao hardware sintove i klavijature, dakle definisi tvoje potrebe...
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Upravo tako...
Nisi rekao ni broj kanala... Jedino sto mi pada na pamet u toj low budget klasi je Mackie Onyx, ali tu moras da dokupis i FW kartu ako ces ga koristiti kao preamp i konverter. Realno je to sve bacanje para u toj klasi. (osim ako ti ne treba za kafanu, onda uzmes nesto sto trpi udarce i vozi Misko...)
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, nemojte preterivati. Sta sad, covek koji ima Focusrite Platinum preamp i mislim Rode mic (neki) treba da kupi mixer od 10000e
![]() PO meni je Onyx uper varijanta za project/home snimanja, pre svega kao gomila sasvim solidnih preampa, zamena za big knob, 2 x di box, podmix za klavijature..... Sad bash, mixati na njemu, sabirati, eq-alizovati...... malo je pretenciozno
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne mogu da kazem da niste u pravu, stvari jesu takve, ali ja jednostavno imam problem kad treba samo stereo da usnimim klavijaturu jer imam samo mono preamp Focusrite Voicemaster. Sta vi imate od mikseta, bas me interesuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju dj miksetu preporucujete? | disco violence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-09-2009 07:34 PM |