|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
imam dosta starih audio kazeta koje bih trebao prebaciti na disk, odstraniti sum i
snimiti na cd sa kazetofona ide u presonus firebox, a obradjujem u samplitude 8 se - koristim samlitudeov dehisser i comp. maximizer da procistim i pojacam signal ako je potrebno pitanje: da li da snimam u 48/24 procistim i pojacam i konvertiram u 44,1/16 ili da snimam u 44,1/24 ----- II ----- ili nesto drugo... da li da umjesto samplitudeovih alata upotrijebim neke druge/bolje freeware pluginove? svaki savjet dobrodosao! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
bolje snimi u 88.2 ili 96 / 24bit pa kasnije konvertuj.
naravno, preporucljivo je imati sto kvalitetniji deck. sto se pluginova tice, audition/sf/wl ti mogu zavrsiti posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hi cut iznad 15KHz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Samplitude je babaroga, program ispred vremena. Bar je tako bilo. I sa waves mozes da odradis sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
>>bolje snimi u 88.2 / 24bit pa kasnije konvertuj
Hi cut iznad 15KHz<< probacu i jedno i drugo, cini se logicno >>Samplitude je babaroga, program ispred vremena. Bar je tako bilo. I sa waves mozes da odradis sve.<< pa i nije bas babaroga, jedino me midi izludjuje uostalom, ovo je 8 SE verzija koju imam legalno, a izbjegavam h2o i sl. ako ikako mogu hvala na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako spasiti "sprzenu" audio snimku? | Koshpa | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 07-05-2009 01:22 AM |
Koje palice su najkvalitetnije - ovaj moj bubnjar sve ?ivo polomi | supersonic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 25-04-2009 09:46 PM |
cubase: kako snimiti midi trak u audio ? | pike | Audio Software | 7 | 17-07-2005 08:46 PM |
Cubase::: [za pocetnike] kako snimiti VSTi output kao audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 19-06-2003 09:59 PM |