|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
jesi li imao priliku svirati na ovom basu?
cijena mi je sumljiva..... sa obzirom kako izgleda... ??? prijatelj se nalozio da je kupi.... http://cgi.ebay.co.uk/H-S-Sequoia-6-...QQcmdZViewItem
neka nas... Last edited by bole; 05-03-2007 at 01:26 PM. |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
nisam ba? imao prilike da sviram ovu gitaru, ali stvarno dobro izgleda...međutim, čini mi se da to nije realna cijena...to je početna, pa do koje se izlicitira, ali moram priznati da nemam mnogo iskustva u kupovini preko e bay-a. Čuo sam da su neki ljudi kupovali dobre stvari za smije?ne pare, ali neznam kako to ide. Neka ka?e neko (Bo?ković je valjda kupio ne?to jeftino) ko je iskusan sa tim stvarima...
ja ne moram da se patim sa e-bay-om, jer sam za rođendan dobio neviđen poklon od druga: www.djbassystem.com/sr.jpg hehehe |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() pa za par dana, samo da stigne elektronika...volio bih da mi pomognete da napravimo neku promociju tih gitara...vrlo ozbiljno rade ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslednji pozdrav | MUzzY | Promocija radova | 9 | 10-08-2009 11:20 PM |
Pozdrav svima ! | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 30-03-2009 09:39 PM |
Pozdrav itd... | Zid | Vlado Georgiev | 1 | 24-02-2005 11:10 PM |