|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li neko zna nesto vise o ovoj gitari. Samo pise Yamaha Custom Shop i ima neciji signature.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Meni to izgleda kao Pacifica. Znam da je Yamaha radila Custom Made za mnoge muzicare, pa verovatno iza tog gore potpisanog...
Ako se ne varam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Probaj sa serijskim brojem,a i po forumima vlasnika jamaha gitara. Meni je to uvek polazilo za rukom. Prvo zato shto u svetu ima puno zaista velikih poznavalaca, a i zato shto uvek postoji algoritam po kome se gitarama dodeljuju serijski brojevi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Vec sam pokusao na Yamahinom site-u putem serijskog broja ali bezuspjesno. Bez obzira, pokusat cu na forumima. Hvala na sugestiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Pokušaj da pošalješ mejl samoj Jamahi, velike kompanije obično imaju dobru službu za komunikaciju sa mušterijama. Ja sam u roku od dva dana dobio odgovore od Martin & Co. i od Parker Guitars.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pet Shop Boys? | Napoleon | Produkcija Elektronske Muzike | 7 | 31-07-2007 04:35 PM |