|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sad sam malo naletio na forumu da se spominje ovaj E-MU 0404: http://www.emu.com/products/product....7&nav=features
Do sad sam bio siguran u auidiophile 2496 by m-audio, ali kada sam pročitao ove neke hardware-acceleration spike, predomi?ljam se. Zanima me da li to hardversko miksanje koje se tu spominje fnkcionira i poma?e u cubase-u i da li se ti efekti spomenuti koriste u cubase-u (hardwerski)? Koliko mi to rastereti procesor? E sad pitanje za slu?alice... Znači ?elio bih neke zatvorene, ne preskupe do nekih 400-500kn. ?to preporučate? Hvala unaprijed, Tomislav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pa sto se tice sluski otvori se malo vise sennheiser 25/25 sp ... resenje za dj-ing i produkciju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
sto se tice miksera, superiorniji je u odnosu na 2496, imas 32 mono ili 16 stereo ASIO kanala, routing je odlican, ima TRS konektore itd.. sto se sluski tice, najbolje da se prosetas i izaberes sam. ponekad je bolje uzeti one koje su ti lakse za duze nosenje na glavi. naravno, akg, beyerdynamic, sennheiser dolaze u obzir. Last edited by lesha; 07-12-2006 at 11:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Psiho
|
![]()
Malo chu u off topic, ali (mozhda) bolje nego da otvaram novi thread.
Creamware nema izlaz za slushalice. Postoi li (osim mixer izmedju kartice i monitora) neki jednostavniji sistem za prikljuchit slushalice?
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
I ovo sto SHIVA kaze... Kako na tu karticu spojiti slusalice? Nema posebnog izlaza, a bilo bi mi korisno... Slusalice...E a koliko uopce AKG kostaju, meni se svidjaju sve ove studijske (milsim da su troje neke...), ali nekako imam osjecaj da necu imat dovoljno novaca za njih.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Meni se ovo ispostavilo kao najbolje rješenje
http://www.artist.ba/srpski/artikal.php?art=663 Nije previše para, dobijam četiri nezavisna kanala za slušalice, a što je najbitnije imam full prolaz signala za monitoring, jer su konektori samo paralelno spojeni (signal prolazi i kad je sprava isključena)...
![]() |
#7 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
sto se slusalica tice, ja sam iskoristio dj mikser koji vec imam i 2 ovakva adaptera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Zašto da ne...
ATH-Pro910 sasvim lijepo rade...
![]() |
#10 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slu?alice | MD | Monitoring | 18 | 03-05-2009 07:54 AM |
Slu?alice | zadresar | Monitoring | 2 | 29-01-2009 05:18 PM |
Slu?alice na servis?? | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 07-01-2009 08:27 AM |
Pojačalce za slu?alice | alfom | Monitoring | 20 | 24-11-2008 09:30 AM |