|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
... danas sam je snimio za njen demo, u gluvoj sobi ona i gitarista... Ceca na U87 u Foc Red 1, pa u 747 na lagani EQ... gitara 2 x C414 stereo plus Dpa4006 close miked u 737 sa blagim eq... sve to posle u VariMu pa na Masterlink rezac...
...comments 'bout sound are welcome pozz ![]() ...opet mi ne radi server... moracu da ga uploadujem negde drugde pa ga kacim...sorry... Edit: Evo linka http://www.bozoel.com/images/images/...emo_insert.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
a mos' i na http://fileho.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni se svidja i zvuk i pesma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
ne zelim dakomentarisem zvuk (mada mi zvuci sasvim ok), jer imam alesise, ali ova ceca mi se mnoooogo vise svidja od "one". thumbs up!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
pozdravi je puno , puno , puno .... drago mi je da je napokon pocela .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ceca peva extra.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
i meni je gitara malo predebela i malo mi nema definiciju u gornjem opsegu... Vokal vrh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Može li možda još parčence? Najlepše molim. Baš je prešla na lep deo, kad ono - kraj .mp3ja...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
SuperModerator
|
![]()
@ rocket roll
...pa ako mi ceka dozvoli zakacicu celu pesmu, nije frka... @kvu ...pa malo najlonka po defaultu ima tanji uppermid i high, ali moze se izvuci eq... pa da, dry... norah... mislim nisam kopirao... nego cisto kontam da je skuplje brutalno usnimiti nego mrljati reverbe... mislim ima tu jedan hall sa tc6000-arke ali negde Dry/wet na 3%... @all hvala na nice kritikama ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ceca music studio | STUDIOTON | Razno | 135 | 16-02-2009 06:44 PM |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
CECA - rejverka | SumAnuT | Razno | 91 | 10-06-2005 01:00 AM |
demo | SandRob | Promocija radova | 54 | 09-04-2005 05:31 PM |