|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li neko zna gde u Zegrebu mo?e da se nađe ovo kući?te?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() http://www.msan.hr/
Kontaktiraj ih i poruci pomenuto kuciste. Cini mi se da su zastupnici Antec-a tako da to ne bi trebalo da bude problem. EDIT: Evo, izgleda da imaju u prodaji, te samo treba da odes i kupis: https://shop.msan.hr/kupac/default.a...mp=00001971594 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Puno hvala za informaciju. Jedino mi nije jasno gde da dođem da ga kupim i koja je cena. Nisam partner, i ne mogu da neđem način da pronađem te podatke; koliko sam razumeo, ua to moram da budem pravno lice, pa Vas molim da mi, ako vam nije te?ko, dobavite jo? ta dva podatka - cenu i mesto.
Jo? jednom veliko hvala na pomoći, dash |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ok, na?ao sam sve ?to mi treba, uskoro ću imati kući?te. Hvala jo? jednom...
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ok, u cemu je stos sa tim kucistem? jel to samo malo bolje od ovih standardnih ili ima one termicke vodilice (heatsinks) i sl., kao ona skupa čuda na silentpc.com i sl..??
moje kuciste je relativno tiho, pa mi nije interesatno da ga tek "malo" smanjim osim ako mogu skroz da ga ubijem .. jos uvijek razmisljam o ormaricu sa spuzvom iznutra i par 220VAC sporo okrecucih besumnih ventilatora odotraga - vidio sam ih i stvarno rade dobro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
antec p180 | liman021 | Computer Hardware | 0 | 20-06-2006 01:59 PM |
:: Steinberg Studio Case 2 :: | lesha | Audio Software | 3 | 23-05-2006 02:27 PM |
rackmount daw-server case | liman021 | Computer Hardware | 1 | 04-05-2006 10:31 PM |