|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Uradio sam novu stvar za movin house.
mozete je skinuti na www.myspace.com/movinhouse stvar se zove 'Lost' Voleo bih da chujem (prochitam) shta mislite p.s. imajte na umu da je ovo LQ demo verzija ![]() ![]() e da... sve je uradjeno u reasonu ![]() Last edited by MHz; 25-08-2006 at 03:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nije lose...dobra tema/riff (tanak je zvuk , ja bi ga duplirao sa klavirom (ne Rhodes nego pravi house piano) piano house je opet u modi...) Zaboravio bio 909 snare....izasao davno iz mode. I poradi malo na aranzmanu...build up (loznjava), pa ga spustis malo itd..ima dobrih elemenata. Samo najveci problem, neubedljiv vokal. Kad bi ovo otpevala neka debela crnkinja i Byron Singeley...bilo bi do jaja. Nema veze, nastavi sa kucanjem..bice nesto od ovoga.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ma da...ovo sam ja odskichao falset, chisto da imam neshto, dok ne odemo u studio, tamo ce nasha curica ovo da otpeva kako treba
![]() drago mi je da ti se svidja ono shto mi je najbitnije a to je tema/riff, ovo ostalo je lako promeniti, dodati/oduzeti. hvala na brzom odgovoru! nisam skontao za 909 snare. ako mislish da sam ga koristio - nisam. to sam iskompresovao neki handclap...mada to jeste taj sound. nije bitno da li je u modi ili nije...vazno je da li radi ![]() p.s. nisam siguran za taj house piano, nikada nisam voleo taj zvuk ![]() i moraju biti neki zestoki gudachi, ono kidanje zica i te varijante ![]() Last edited by MHz; 25-08-2006 at 04:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() I meni zvuci kao 909 sner, definitivno... Inace, lepo je...dopada mi se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Sviđa mi se pjesma,super groove,dobra melodija,aran?manski dobro napravljeno,vuče na čagicu,lako pamtljivo,al mi produkcijski nije na visini.Kod mene je dosta mutna slika,oni sintovi na početku mi zvuče pomalo jeftino,vokal mi nema boju,a cijela pjesma mi daje dojam plastičnosti, bez previ?e topline.IMO ne bi mogla proć npr.pu?tanje u nekom disku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]()
@zoolander
Quote:
![]() hvala na komentaru! p.s. shta je chagica? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Čagica iliti chagica je ples,čaga?=ple?e?,ne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
aha..ok..nisam znao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Vrlo obecava, dopada mi se...ima dobru osnovu sto je najbitnijie. Konacno da neko radi a ne samo da filozofira
![]()
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
kul je, dobar trip furate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |