|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sutra pocinje 7. Sunflower festival.
Bina nikad lepsa, nikad vise ulozeno truda i novca. Takodje se belezi i rekordni broj pokusaja da se sve to osujeti, u cemu su ljudi delimicno uspeli, ukidanjem direktnog prenosa i pustanjem snimka u ponoc. Jos uvek se nadamo da ce se sutra desiti cudo, ali smo se vec pomirili sa cinjenicom da su nas malo "sapleli" i sada gledamo da sve isteramo do kraja kako treba, bez obzira na sve. Takodje se u ovako neprijatnim situacijama vidi i ko su ljudi dobre volje spremni da pomognu (VELIKO HVALA Janu) , ali necija zelja da nesto unisti, ponekada i pobedjuje dobru volju nesebicnih ljudi. Kako god, ove godine ce to konacno biti festival sa nalepsom binom i najboljim zvukom. Stigla je oprema za broadcasting koju koriste najveci emiteri na svetu i trenutno je testiram dok sve ovo pisem. Ove godine ce se na festivalu pojaviti Madame Piano, Night Shift, Koktel bend, Kaca Sotirovic, grupa Lowe iz Svedske (sin basiste iz Abbe)... Upravo sam se vratio sa prve probe gde smo postavili razglas, svetlo i video wall i apsolutno sam odusevljen. Uhvatio sam par slika mobilnim pre nego cu poci kuci, pa ih delim sa vama. Pozdrav!
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
snimci su zaista impresivni..
jbg, steta sto ne ide direktno posle toliko ulozenog truda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Hehehe... SE K800
Nisam nestao, nego cu da se ubijem! Spava mi se jos od jutros kad mi je vec bilo puno sati nespavanja, a sada umesto da odmorim ja ganjam Orban sistem ne bi li otklonio sve sumnje da ce sutra sve biti OK. Sprave su do jaja, a i cena... Najjeftinija je oko 5 somica, tako da kad sam veceras kretao kuci, nije mi bilo sve jedno da vozim "prtljag" koji su ko 2 nova automobila... ![]() Inace Mihajlo, sve je vec krenulo po zlu, te smo fazu ocaja vec prevazisli i sad smo se usredsredili na druge stvari... ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ajd' pa nek je sa srecom!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Sreca nam je opet okrenula ledja... (ovo me podseca na neki narodnjacki text
![]() Ovde se sprema nevreme... :o E, ima da pravimo festival i po nevremenu, u inat! ![]() Boli mene kad sam ove godine u reportaznim kolima ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Snimanje probe??? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-06-2008 11:54 PM |
Fenomen prve verzije | Mogli | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 22 | 09-11-2007 08:53 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |