|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zanima me da li si koristio ove plugin-ove i kakvi su tvoji utisci i poredjenja sa skupim procesorskim karticama(UAD, PowerCore)? Ako ne, koje native plug-ove preporucujes za hip-hop produkciju? ...i neki savet ako moze (prvo sto ti padne na pamet)
Hvala! |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Svi znamo da je SSL zvuk -zvuk Hip Hop-a! oni puno koriste SSL eq i dinamiku sa deska... A za native plug ins, ne znam - moji su svi TDM , a i PT mi je stari model sa sporim MAC-om.... pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Vec sam se oglasio na forumu po ovom pitanju. Totalno mi je nejasno kako iko moze da poredi Waves SSL, PoverCore i UAD??? Jel' bolja pegla, ili luster, ili mozda mutilica za nes kafu?
Ovo moze da se chita i kao "jel' bolji reverb, ili bus kompresor?"... ![]()
#4 | ||
Guest
|
![]() Quote:
![]() Care, da li postoji mozda neki eq ili compressor na uad-u ili mozda na PowerCore-u(kao sto smo vec culi "ima ih" waves ssl)? Ja verujem da postoji!!! ...pa zato i pitam nekog ko ZNA i ko je koristio plugin-ove od sve tri predhodno pomenute firme!!! ![]() DaBear, tebi hvala puno na odgovoru. ![]() poz p.s. Quote:
![]() ![]() ![]() Last edited by peraZdera; 28-07-2006 at 12:04 PM. |
||
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Ja tebi "care" preporucujem da budes malo manje bezobrazan.
Sto se tice pomenutih sprava, bolje bi ti bilo da naucis sta je sta i sta cemu sluzi! Ja planiram kupovinu Duende, a imam UAD sa gotovo svim plugovima. Ivan Studioton i Max nap. imaju TC PowerCore i UAD. To je verovatno zato sto svi mi neznamo sta cemo sa parama i volimo da dupliramo stvari. Da si pitao da li je bolji kanalni kompresor sa Waves SSL-a, ili 1176LN sa UAD-a, to bi bilo nesto normalnije pitanje, ma da i tu ne postoji kategorija "bolji-gori". Pitati "jel bolji TC PoCo, UAD ili Waves" je teska nebuloza i ukazuje na tvoju debelu neupucenost (koju ti niko ne zamera) i ni malo ti ne daje prava za bilo kakve bezobrazluke.
#6 | ||||
Guest
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Opusti se malo. Nisam mislio nista lose. ![]() ![]() |
||||
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|