|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Novi album vrtim već danima...
Kažu da je samo miksan više od godinu dana. Mogu dodati da je svaki sat u toj godini iskorišten na najbolji mogućni način! Svaka čast majstori!
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa sta su radili tu godinu dana???????? Kakvo gubljenje vremena....a mozda im je stvarno trebalo toliko da ga smiksuju???!! jedino sto svi nemaju toliko vremena da potrose na miks...he,he..bas cu da kupim CD i poslusam kad dodjem tu u nashe krajeve...komentari slede. Ja sam cuo neki album prosle godine, kad sam bio u Zana studiju, sve je korektno, tipican Italijanski, festivalski sound..?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Meni je to obicno lumpovanje novaca, mislim da on nezadovoljstvo zbog kreativne blokade zeli nadomjestiti produkcijom i dovodjenjem svjetskih muzicara. Najvjerovatnije grijesim i to je za vecinu odlican album, to je samo moje misljenje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa ako se dobro sećam, Manu je snimao bubanj jesenas, pa tako otpada da su ga miksali godinu dana
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Super!!! Chestitam Giboniju!!!
![]() ![]() A prokomentarisao bih trend dovodjenja stranih muzichara... Super, zna se ko su Manu Kache i Pino Paladino... Ali ako je to najjacha referenca za album ili zvuk na istom, meni to nista ne znachi! Ok, da se ne razumemo pogreshno, Gibonijev autorski rad veoma cenim, samo... ![]() Chujem da je Kristina Kovach izjavila kako sprema chudo nevidjeno... ALBUM SA STINGOVIM MUZICHARIMA!!! Uhhhh... usrah se ziv? Sta li ce to biti??? ![]() ![]() ![]() ![]() Nema shta... Vec smo deo Evrope... Kristininom i Cecinom zaslugom!!! ![]() Teshko nama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
da li je tacna informacija da je Sasha Jankovic mixao zadnju Cecu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I kristina Kovac i VG .... trenutno su u Beogradu ali sam zamoljen od drugara da ne pominjem imena ...... Naravno , ti muzicari vise ne sviraju sa STINGOM ( koliko znam ) ali su sigurno najveca imena za svoje instrumente u svetu ...... Kakvi ce rezultati biti ...... hmmmmm .... dobro pitanje ..... Jedno je kad neko svira Stingu mpr na " seven days " .... ali opet , hajde da sacekamo da cujemo sve kad bude gotovo ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|