|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
specijlno posvedjujem temi sa off-topica gde su trenutno perun i aleksandrija u glavnim ulogama
http://galeb.etf.bg.ac.yu/~leka/mp3/...%20preview.mp3 1mb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
hahahahahah....fenomenalno
![]() ![]() Daj celu pesmu ![]() btw,ko je ovaj car? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
heh..imam ja jednog drugara metalca koji kad repuje veoma slicno zvuci
![]() aj vidi kad zavrsite da okacis..mnogo je jako ![]() ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
i evo cele pesme... komplet smixana, masterovana i tako to.. verovatno ce biti malo menjan aranzman, al o tom potom...
http://rapidshare.de/files/21597412/...Zivot.mp3.html moram da napomenem da je pesma potencijalni hit obzirom da se uveliko vrti po studentskim domovima sirom Srbije.. Planiramo za BMG, Sony ili Universal da izdamo album... slao sam mix i master Stephenu Marcussenu da odradi, no medjutim covek je odbio i naglasio mi da je vrhunski sve odradjeno i da tu on nista ne bi dir'o. iskreno, za njegovo misljenje me zabole paja, ali zeleo sam da makar potpisem nekog baju zarad marketinga i respecta kod ljudi iz sveta muzike... pesmu je cuo i mr. 50cent i planira da izda sledeci album za VIP produkciju, jer je dobio prejaku konkurenciju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Psiho
|
![]()
Ovo strashno podsjecha na Syck Rhyme Sayaz a.k.a. Bolesna Bracha. Posebno vokal u drugom djelu stvari koi doslovno nastoi zvuchat kao "Bizzo" iz Bolesne Brache. I tekstovi su u istom "fazonu" s time da Bolesna Braća ipak manje naginju shovinizmu a vishe verbalnim bolestima.
Sama produkcija me se nie posebno dojmila. Uredno ali nishta posebno. Shteta shto u autorskom djelu nema mrvicu vishe inovativnosti jer se chuje da je ulozheno volje i truda u sve skupa.
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pojma nemam o kome pricas, ali mislim da nema nista lose i ako lici... ![]() ![]() onaj tekst sto sam napisao ispod je cista parodija na onu temu u promociji radova sa preko 10 strana i nema ljutnje zbog toga ![]() ovo inace radimo 3 drugara i ja (odlicni muzicari - klavijaturista i bubnjar) i to samo kad nam "dodje" i sve moramo da izbacamo isti dan dok smo u tom raspolozenju... e da.. duzan sam jos nesto... ne slusam rap, cak ga i ne volim.. roker u dusi, a kao sto i sami cujete, pesme su ciste parodije... ![]() pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
@shiva: ma ok,shvatam ja sta si hteo da kazes.Inace,nema potrebe meni da pricas o Bolesnoj Braci
![]() Skinuo sam celu pesmu,vr' je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
U-He Bazille sneak preview | lesha | Audio Software | 1 | 13-08-2009 02:03 PM |
ruDAW ONE specijalno izdanje (ogranicena ponuda) | diviner | Obavestenja | 10 | 01-12-2007 08:30 AM |
-=FL Studio 6 preview=- | ProkDu | Audio Software | 2 | 09-08-2005 08:22 PM |
MWV - EMF (preview) | kVu | Promocija radova | 21 | 26-03-2005 12:41 AM |