|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo sam snimao jedan dobar bend uzivo na gazi pa da okacim par stvari
![]() http://rapidshare.de/files/18063208/holo2.ogg.html http://zvina.hg-host.com/misc/holoburn.ogg komentirat cemo ako itko poslusa i uopce bude voljan komentirati ![]()
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
U principu zvuci ok ali zvuk dominira desnom stranom kad svira gitara malo je bass naporan na pocetku prve stvari u infomix-u, bas para usi na par trenutaka i mislim da si bubanj mogao malo vise da razmestis po prostoru al to i nije previse bitno. Primecujem da ljudi cesto ostave praznine izmedju desne leve strane i sredine (ako se dobro secam to je bio slucaj i kod KVU-a) mislim da mnogo bolje zvuci kad se popuni sav prostor umesto samo na tackama. Recimo sam pocetak mi je bas lepo popunjen a posle odvuce svako na svoju stranu. Sta si koristio od opreme?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ovo je samo infomix radjen na slusalicama
![]() sto objasnjava zasto gitara dominira....izgleda da na desno uho malo slabije cujem a slusalice to istaknu ... ![]() od opreme... na bubnju Audix majkovi (d6 kick, d1 snare, d2 i d4 tomovi), rode nt5 overhead..i to je to. bas direkt iz traceovog frizidera. jedna gitara (fender twin) ozvucena sa sm58 druga (neki H&K) ozvucena sa audix i5. vokali...allmighty 58 ![]() sve je islo u mackie vlz 16ch i onda preko inserta (half click) spojeno na ulaze 1820M i behringer ada8000. e, da...jedino su overheadovi isli direktno u predpojacala na emu-u posto oni nisu isli u razglas e, da...u miksu nema automatizacije jacine (samo pan na back vokalima u get the funk out)
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
SM58 na Fender Twin ? ? ?
Kako to zvuči? I pored slabe veze, samo zbog toga skidam...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
čik pogodi!
![]()
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
@AcaHari
Jesi imao priliku probati ElectroVoice N/D 478 na gitarskom pojačalu? Mene je oduševio... Dragog i Baneta Jelića sam imao priliku raditi sa njima. Obojica na AC30, a kod jednog SM57, a kod drugog N/D 478 i EV je puuuno bolje izlazio...
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
vokal (bar moj) 58A (plava beta) a ono dobar bend..... jos ce ti neko i povirovat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
A sad malo ona... | tom | Promocija radova | 13 | 07-07-2006 03:08 PM |
I ja cu malo.... | Ad Fines | Promocija radova | 6 | 15-03-2005 07:17 PM |