|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Koja se verzija PTa moze "terati" sa M-audio karticama? Koliko su te verzije daleko od PT 7ice, tojest, u cemu se tacno razlikuju? Zanimam se jer bih mozda uzeo nekog jeftinijeg audiofila i probao da dodjem do neke operativnosti u PT..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Moze se terati trenutno do 6.9 verzije mislim. Ja koristim 6.7 TDM verziju, radio sam na 7 i nisam primetio nekih ultra znacajnih noviteta, uglavnom su vezani za midi koji ionako ne koristim u PT.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
TDM, kazes...........?
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Yep......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
dakle,? imali smisla? Cilj je sticanje operativnosti u radu ... Ruting,editing isto? Znam da je ogranicen broj kanala, al to mi nije presudno posto definitivno ne bih radio svoj posao u njemu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Iskreno nemam vise pojma da li ima smisla..... Vec je bilo ovde reci o tome da li je bolji PT ili Cubase, Nuendo....
Efekti, tipa Bomb Factory, McDSP, Didgijevi..... su definitivni bolji od wavesa i slicnih VST efekata (bar na mom sistemu..)...... Znam da ces razliku osetiti sigurno ako uzmes DIGI sistem, dakle skupljaj lovu.... a za pocetak ti je OK bilo kakav MAudio...... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pan law u PT m-powered? | OFF | Audio Software | 12 | 01-10-2009 02:56 PM |