|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima na Rumskom!
Već duže vrijeme samo čitam i gutam hrpe korisnih informacija, a sad me evo i s jednim pitanjem (još bar hiljadu u pripremi ![]() ![]() Evo ovako.. imam složen plan o pokretanju vlastitog studija. Od sadašnje opreme tu su brz PC, RME HDSP9632, hrpa pluginova, gitarska i bas pretpojačala i pojačala, instrumenti i ostale sitnice. Ideja mi je da u prvom krugu trošenja novaca uložim u jedan solidan mikrofon i lampaško pretpojačalo te TC PoCo. Što se tiče mikrofona, mislim da bih najprije uzeo Brauner Phantom C AE pa onda možda Rode Classic II. S pretpojačalima je stvar malo složenija.. Ima dosta modela koji mi ulaze u izbor, od 900 do 3000€. Pri tom mislim na slijedeće te vas molim na mišljenje koje bi najbolje odgovaralo Brauneru ili Rodi? SPL Channel one UA LA-610 Avalon VT737SP Focusrite Red7 uglavnom, interesira me zašto dati 3000€ za Reda ili 2200 za Avalon kad po svim ocjenama koje sam pročitao po netu SPL (900€) nema zamjerke tj. čiste pohvale, kao i LA-610 (1500€).. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preamp dilema!! | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 40 | 16-10-2009 03:54 PM |
Dilema... | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-06-2009 12:11 AM |
Mixerska dilema | Daddy_o7 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 09-06-2006 11:52 AM |