|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
u nekim starijim krugovima sa kojima sam skoro provodio dosta vremena redovna je tema bila natjecanje ko zna vise i zanimljivije replike dragog nam frontmena grupe Partibrejkers, poznatijem po svom zargonu/vokalnoj tehnici. Za mene je sampionska bila sledeca:
- Navodno je ekipa iz komune dal iz dokonosti il ko zna cega krenula da pali Z.Colica da zove caneta da rade duet. E sad, nije ni Colic bio bas odusevljen, i posle dobre 2nedelje nagovaranja i ubedjivanja, covek pristane..kaze 'zovite ga', oni kazu 'neene, moras sam da ga zoves'... sprdnja valjda.. i ajd sad stisne se jaran i okrene Caneta i krene pricu.. "cuj stari, ovde Cola, blablabla, stvar taka i taka..blabla, bil' bi fino...' i sve u tom stilu. Posle 3 minuta Colinog monologa i Canetovog cutanja, zacuo se samo canetov odgovor : " jeli... na cemu si??? ![]() ![]() ![]() mi popadasmo sa stolicaa, a vi ako znate neku slicnu njegovu umotvorinu, pisite ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
joj ne znam nista vise sem onih "standardnih":
- sta je vlasti, kameno doba? - bezi grobe - basista nam je kreten ...ili kako vec to ide... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Samo nemojte ogovaranja, jer smo u vrlo prijateljskim odnosima
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Zove Cane jedan studio u sarajevskoj da zakaze probu za bend. Vlasnik studija nije tu, javlja se njegova nagluva majka
- .........nista, gospodjo, recite mu da ga je trazio Cane - Sale? - Ne, gospodjo, Cane. - Sane? - Neeeeee - C, kao Cvrkut ptica na grani, gospodjo
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ovo ispričao Vlajsa iz NBG-ja, koji je svirao sa njima početkom 90-ih.
Sedi Vlajsa u kafiću kraj prostorije u centru (zaboravio sam gde su tačno imali probe, no nije bitno) u nekom kafiću sa prijateljem i pijuckaju ne?to u recimo, 2 sata popodne. Proba je dogovorena za 5 sati. Nailazi slučajno Cane, i ugledav?i Vlajsu, dobacuje: "Ej Vlajsa! Jesi rekao Antonu za probu u 5?" "Javio sam mu" - odgovara Vlajsa Na to će Cane:"Pa jel skapir'o?" ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ja znam samo za ono kako je poceo jedan koncert
- Sta je seeeeljaci, jeste poooorali njiiiiivu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
depeche-mode-remix-contest | yoloko | Razno | 19 | 29-05-2009 08:28 PM |
Rumski Remix Contest ? | diviner | Predlozi i sugestije | 38 | 15-11-2006 09:29 PM |
VLADO GEORGIJEV REMIX CONTEST | Fibra | Vlado Georgiev | 5 | 26-02-2005 08:35 PM |