| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  04-12-2005, 05:26 AM | #1 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  canetove replike contest 

u nekim starijim krugovima sa kojima sam skoro provodio dosta vremena redovna je tema bila natjecanje ko zna vise i zanimljivije replike dragog nam frontmena grupe Partibrejkers, poznatijem po svom zargonu/vokalnoj tehnici. Za mene je sampionska bila sledeca:  - Navodno je ekipa iz komune dal iz dokonosti il ko zna cega krenula da pali Z.Colica da zove caneta da rade duet. E sad, nije ni Colic bio bas odusevljen, i posle dobre 2nedelje nagovaranja i ubedjivanja, covek pristane..kaze 'zovite ga', oni kazu 'neene, moras sam da ga zoves'... sprdnja valjda.. i ajd sad stisne se jaran i okrene Caneta i krene pricu.. "cuj stari, ovde Cola, blablabla, stvar taka i taka..blabla, bil' bi fino...' i sve u tom stilu. Posle 3 minuta Colinog monologa i Canetovog cutanja, zacuo se samo canetov odgovor : " jeli... na cemu si???    (sa sve nazalnim izgovorom)...   mi popadasmo sa stolicaa, a vi ako znate neku slicnu njegovu umotvorinu, pisite  inace, stvarno gotivim coveka i kao lika i kao muzicara       | 
|   |   | 
|  04-12-2005, 11:30 AM | #2 | 
| Senior Member Join Date: Jan 2004 
				 |  Re: canetove replike contest 

joj ne znam nista vise sem onih "standardnih":  - sta je vlasti, kameno doba? - bezi grobe - basista nam je kreten ...ili kako vec to ide... | 
|   |   | 
|  04-12-2005, 12:21 PM | #3 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 

Samo nemojte ogovaranja, jer smo u vrlo prijateljskim odnosima    
				__________________  "Ne znam sta se desava, imam strah od pletenja..." http://www.sunflower-fest.com/ | 
|   |   | 
|  04-12-2005, 01:02 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 

Zove Cane jedan studio u sarajevskoj da zakaze probu za bend. Vlasnik studija nije tu, javlja se njegova nagluva majka - .........nista, gospodjo, recite mu da ga je trazio Cane - Sale? - Ne, gospodjo, Cane. - Sane? - Neeeeee - C, kao Cvrkut ptica na grani, gospodjo 
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  04-12-2005, 03:17 PM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Nov 2004 

Meni je ovo ispričao Vlajsa iz NBG-ja, koji je svirao sa njima početkom 90-ih. Sedi Vlajsa u kafiću kraj prostorije u centru (zaboravio sam gde su tačno imali probe, no nije bitno) u nekom kafiću sa prijateljem i pijuckaju ne?to u recimo, 2 sata popodne. Proba je dogovorena za 5 sati. Nailazi slučajno Cane, i ugledav?i Vlajsu, dobacuje: "Ej Vlajsa! Jesi rekao Antonu za probu u 5?" "Javio sam mu" - odgovara Vlajsa Na to će Cane:"Pa jel skapir'o?"   
				__________________ "Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger | 
|   |   | 
|  04-12-2005, 08:06 PM | #6 | 
| Pro Member Join Date: Apr 2003 Location: Srbija 

ja znam samo za ono kako je poceo jedan koncert - Sta je seeeeljaci, jeste poooorali njiiiiivu...   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| depeche-mode-remix-contest | yoloko | Razno | 19 | 29-05-2009 09:28 PM | 
| Rumski Remix Contest ? | diviner | Predlozi i sugestije | 38 | 15-11-2006 10:29 PM | 
| VLADO GEORGIJEV REMIX CONTEST | Fibra | Vlado Georgiev | 5 | 26-02-2005 09:35 PM |