|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Sta mislite kako rade ovi mixeri (sa dodatnom karticom) i PC?
![]() Jel ima neko iskustvo ili teorijsko znanje, treba li imati i audio karticu u PC-u ili samo firewire prikljucak? Cini se da je izazovno????? ![]() http://www.mackie.com/products/mixers/index.html Last edited by bumbar; 26-10-2005 at 12:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Cini mi se da za iste, ili mozda i nesto manje pare, moze da se nabavi TASCAM FW-1884
A ima dosta prednosti u odnosu na Mackie. E sad, mene zivo zanima da li neko ima iskustva sa oviom spravom, i kako se kotira u odnosu na gore pomenuti Onyx?
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ako se uzme i firewire opcija onda ne treba imati dodatnu audio karticu jer su onda inputi na mikseru zapravo audio ulazi za snimanje i sve to preko firewira na kompjuter i peglaj Mi?ko ![]() Ja osobno ba? i nisam ne?to odu?evljen koncepcijom Tascama i njegovim mogučnostima ali ako razmi?lja? o toj varijanti pogledaj jo? i Yamahu 01 x koja je negdje oko cca 1200 eura i meni u nekoj home varijanti za sada radi jako dobar posao. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni se Onyx jako svidja koncepcijski kao mixer, voleo bih da uzmem onaj 1640 nekad
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Moras imati zvucnu zbog ASIO protokola (ukoliko, a cisto sumnjam, Mackie to vec nema).
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Stvarno me zanima jer meni izgleda jako primamljivo... Od motorizovanih fadera, kompatibilnih sekvencer kontrola, 4 MIDI-ja, LCD screen funkcije itd... sve mi deluje optimalno.
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Salu na stranu. I meni ova nova serija Onyx izgleda primamljivo. Kada se uzme u obzir sta sve nudi, cena nije velika (mada za nas na ovim prostorima sve je preskupo). Ovo je idealna varijanta za ljude koji snimaju zive svirke i kod kuce imaju studio, jer je mikseta veoma mobilna i nije teska (negde oko 13 Kg).
Cuo sam da ljudi dosta hvale predpojacala na Onix seriji i da su najbolji i sa najmanje shuma u klasi. Ako je tako onda zaista vredi tih para. Ne znam samo kakav je kvalitet AD/DA konvertora na dodatnoj kartici (mada u kvalitet nesumnjam). ![]() Ovo je sprava koju svakako vredi imati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |