Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2005, 04:53 PM   #1
Goran
Stara Rumski Elita 2003.

Goran's Avatar

Default Mackie 1604 VLZ pro

Da li neko ima ovaj mixer? Trebao bi da ga dobijem polovnog, mijenjam se sa prijateljem. On mi kaze da (ima dva komada) da mu oba imaju problem sto ponekad se jedan od dva izlaza na masteru cuje tise i kad malo pomjeri master fader sve se vrati u normalu. Jos mi kaze da jedan njegov prijatelj ga isto ima i da mu se isto desava.Znate li nesto o tome?
Goran is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2005, 10:10 PM   #2
Ni
Member

Ni's Avatar

Default Re: Mackie 1604 VLZ pro

Ja "imam" 1604vlzpro (zapravo studio u kome radim ima nekoliko komada). Nisam primetio nikakve razlike na masteru, ali to zvu?i kao da fejder ponegde gubi kontakt, tako da ne verujem da bi bio problem da se to sredi. Naga?am samo.
Jedini problem koji imam sa tim mikserom su kakani (standardni mackie) pre-s. Onyx zvu?ni neuporedivo bolje.

Ina?e 1604vlz-u je nedavno pala cena, pa je nov oko $800-850.
Old 02-09-2005, 11:03 PM   #3
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Mackie 1604 VLZ pro

@Goran

Ja sam cuo od jednog 'majstora' da nema bas lepo misljenje o mackie-u iznutra i da ih je podosta servisirao. Ne znam, meni se te sprave svidjaju, u toj klasi su bez konkurencije. Koja lova je u pitanju?
@NI
Jesi uporedjivao Onyx i Vlz pro? Ajd' napisi nesto vise o tome, mene onyx jako zanima, ako ima ikakve veze sa 'ozbiljnijim' radom

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules