|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Bio bih zahvalan ukoliko bi neki korisnik izneo svoje utiske vezano za ove monitore.Cini se da zadnjih par godina svi imaju samo reci pohvale za njih , mada prijatelj koji ih je je slusao zajedno sa jos nekoliko Mackie , Genelec i Dynaudio monitora kaze da su mu generalno zvucale cudno
i nekako potpuno razlicito od navedenih?Malo me razocarala i njegova prica da im definitivno fali trodimenzionalnosti i dubine (sto je meni narocito vazno), mada je zvuk izuzetno direktan i "prisutan". Jos jedna cudna stvar koja moze da se tumaci oprecno.Uocio je ogromnu razliku u produkciji razlicitih svetskih izvodjaca( sto mi se odmah svidele jer posle godina rada na BM6-A covek se zazeli da cuje i neke razlike), neki koje je slusao na masi drugih monitora ( Pete Yorn, Jeff Buckley)i svud su zvucali dobro na Adamu su zvucali "skrto" ??Sve u svemu definitivno bi zeleo da cujem jos neko misljenje o Adam monitorima, pre nego se odlucim za kupovinu ANF10. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Ja imam ANF10 i par puta sam vec pisao o njima (mrzi me da se ponavljam
). Ukratko, jako sam zadovoljan, ali treba imati u vidu da su to najjeftiniji monitori iz ADAMa
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
cao,ako ti nije kasno evo moje impresije za ADAM- e.Imam par monitora u studiju Genelec,Tannoy,Auratone ,pa sam odlucio da kupim za drugi studio ANF 10.Vrede svaku paru ,ozbiljno ti kazem,Taj cuveni ribbon visokotonac jeste tvrd i grub,ali se na njemu cuje da li ti je vokal "hars" u gornjem opsegu,naprimer na Genelecu je sve slatko i lepo i pitomo,ovde se bolje cuje da li si predozirao hal naprimer.Malo mu fali basa u odnosu na Tannoje,ali za te pare je super,moja preporuka!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Pa dobro, Ero, 20 godina imas studio, a tek sad na Rumskom......
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|