|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Bio bih zahvalan ukoliko bi neki korisnik izneo svoje utiske vezano za ove monitore.Cini se da zadnjih par godina svi imaju samo reci pohvale za njih , mada prijatelj koji ih je je slusao zajedno sa jos nekoliko Mackie , Genelec i Dynaudio monitora kaze da su mu generalno zvucale cudno
![]() ![]() Sve u svemu definitivno bi zeleo da cujem jos neko misljenje o Adam monitorima, pre nego se odlucim za kupovinu ANF10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam ANF10 i par puta sam vec pisao o njima (mrzi me da se ponavljam
![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
cao,ako ti nije kasno evo moje impresije za ADAM- e.Imam par monitora u studiju Genelec,Tannoy,Auratone ,pa sam odlucio da kupim za drugi studio ANF 10.Vrede svaku paru ,ozbiljno ti kazem,Taj cuveni ribbon visokotonac jeste tvrd i grub,ali se na njemu cuje da li ti je vokal "hars" u gornjem opsegu,naprimer na Genelecu je sve slatko i lepo i pitomo,ovde se bolje cuje da li si predozirao hal naprimer.Malo mu fali basa u odnosu na Tannoje,ali za te pare je super,moja preporuka!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa dobro, Ero, 20 godina imas studio, a tek sad na Rumskom......
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema - potreban savet | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 22-01-2009 11:11 PM |