|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
probao sam, nakon sto sam video u sandrovom primeru za sonar, da stavim da mi trekovi idu na posebne asio kanale, ali sam jedino u tracktionu uspeo da izvezem mixdown..
u sx i ableton live sam jedino mogao da uradim mixdown na jedan asio out... ![]() zanima me da li je to moguce nekako da se uradi, i da li uopste ima prednosti mixati tako ili sve slati u jedan asio out (master) ? koliko sam primetio iz tracktion primera (nakon uporedjivanja) nema neke primetne razlike (peak & rms).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
klikni na reset i trebali bi ti se prikazati svi stripovi iz patchmixa. zatim otidji u vst connections i pod output definiraj buseve i dodijeli im pripadajuce outpute. ako ti nije jasno i ako ima zainteresirani veceras napravim tutorial kao sto je sandro napravio, sa sarenim slicicama itd. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
naravno da sam tako uradio.. samo sto mogu da imam 16 stereo asio out-a a nemam nijedan asio IN...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ali mozda da probas alternativu: stavis u aux 1 send na wdm driver i onda svaki od tih 16 kanala posaljes u aux i snimas sve sa (npr.) wavelabom.
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
@ zvincic - mozes li to malo preciznije da objasnis ?
jos jednom pitam ostale, da li da se mucim sa posebnim asio kanalima, da li ima prednosti raditi summing na ovaj nacin preko emu dsp-a ili da radim kao i do sada - na jedan master out ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
imas dva aux senda u patchmixu. na jedan od njih stavis send to wdm (ako ta opcija postoji, ovo pisem na pamet a nikada tako nisam radio) zatim svaki asio strip koji dolazi iz sekvencera u PM-u posaljes u onaj aux send (stavi na 0) Quote:
ako cemo iskreno, sumnjam da i CW sumira bolje od SX-a, no dobro...to su one nijanse koje ja jos uvijek ne cujem tako da moje misljenje i nije bas relevantno ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase routing | proamater | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 03-05-2008 08:59 PM |
Routing u cubase :| | kVu | Audio Software | 10 | 07-05-2007 02:57 PM |