Evo samo da potvrdim iz sopstvenog (bolnog) iskustva - ove monitore izbegavajte u sirokom luku.. posle svega ?to su mnogi pre?iveli u jednom studiju koristeći ih, i posle mog dana?njeg i nekolicine pređa?njih iskustva, kad ih vidite, BE?'TE kolko vas noge nose... po drugi put do?iveh da me mu?terije koje su 4 dana bile savr?eno zadovoljne snimkom i danja?njim mixem, pozovu posle napu?tanja studija u izbezumljenom stanju a posle kućnog preslu?avanja.... znači, toliku rupu u midlovima smo napravili (pri tom mislim da smo svi učestovali u mixu, svako sa svojim kreativnim doprinosom), da bi na kraju dobio rezultat gde se na mom kućnom stereu (ISKRA trosistemci) ne čuje solo na predivnoj akustičnoj gitari uop?te, to je ravno katastrofi.. kod kuće upalih wavelab, i posle okrutnog dizanja jedne po jedne freqvencije počev od 800hz, pa do 9kHz, i sečenja svega iznad 10khz, i ispod 80hz, snimak dovedoh u neko pristojno stanje... samo da bi ipak uočio poveće gre?ke u odnosima dobo?a i par freqventno srodnih instrumenata... mora se mixati ponovo, a nema se kad

Mislim , kapiram da kad bi neko svakodnevno slu?ao njih i to isključivo stranu produkciju, da bi se eventually navikao na njihove middlove koji su meni ooodvratni, ja ne mogu, i neću vi?e poku?avati pa makar nosio moje Iskre u studio...