|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nikako nisam mogao da ucitam nki fajlove sa colossus-a, koji koristi kompakt sempler. Prijavljuje mi da instrument fajlovi nisu registrovani. Onda uzmem patch koji bi trebao to da mi omoguci, ali nista. Opet se desava ista stvar! Samo da napomenem da sam bez problema radio sa nki fajlovima od Ra koji koristi isti sempler!!!
Moja verzija kontakta je 2.0.002 Pomoc! |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa u čemu je tu problem? Registruj normalno plugin Colossus pa posle učitavaj iz Kontakta 2 ako ti je tako lep?e?
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ra sam registrovao isto kao sto sam registrovao i colossus, pa nki fajlove iz Ra ucitavam bez problema!!!
POOOOOOMMMOOOCCC!!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
vazi, probacu...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Probao sam Pure i ne radi!!!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
Kontakt2 - reload all samples | Mogli | Audio Software | 9 | 22-07-2005 01:08 PM |