|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
majku mu, dobio sam trake na mix...a snimka
![]() overheadovi snimani mono, na jednu jedinu traku...zapravo...overhead ![]() snare clippa na svakom drugom udarcu. ?um na svim trakama (snimano sa phase 88 ![]() pjevac konstantno fasla da ni auto tune ne moze pomoci ![]() al ajde, tek sam napravio probni mix, kasnije cu AT namjestat. pjevacka tehnika losa... kako bilo, posla ce biti....a ovo je jos najbolja snimka ![]() kvragu, da barem zovu ljudi kad snimaju a ne, sjebu pri snimanju i onda ti ispravljaj greske... poznato je da se od govna ne moze napraviti pita, ali....mozes napraviti nesto sto podsjeca na istu ![]() pa evo ga mjuza je neki kvazi hip hop...valjda ![]() naglasak na onom kvazi ![]() ako imate kakav komentar prije nego se bacim na mix, samo dajte ps. da im gitarista nije kolega iz benda i stari skolski prijatelj, nema sanse da bih se ovog hvatao ![]() bdv. Shot bi se mogao sjetit ovog benda posto su bili predgrupa Elementalu zadnja dva puta kada je El. svirao u Splitu ![]()
-- De?urni mrgud Last edited by zvincic; 14-07-2005 at 06:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() znas koji je meni sok bio...hijao... pazi ovo, po mom obicaju, sredjujem ja prvo bubanj pa bas gitaru pa onda polako uvalim ostalo....i sad....ajde, cak na nesto i lici....al kad sam maknuo mute sa vokala...prva stvar koju sam pomislio je bila "majko mila, ovom decku je magarac prdnuo u uho" ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Meni se čini da on zna što hoće, ali kao da je prvi put bio na slušalicama, pa se zbunio i nije iskontrolirao. Ostalo je sve simpa. Ja ne bih muku mučio s AT-om, nego bih tražio novu traku vokala. Ovdje ima peglanja nekih 10 veš mašina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Kvalitet usnimka nema veze sa Terratec-om. Ja sam koristio phase 22 godinu dana i zacudio bi se kakve sam usnimke dobijao.
Bitnije je ko snima (to je najbitnije) i sta koristi kao ulaz. nisam jos poslusao pesmu jer je skidam, ali javicu utiske. Evo javljam. Meni najvise smeta pevanje. To mora ponovo da se snima i da ne peva vec da i refren vise repuje bez cvrste tonalne osnove. Tip nema sluha i to nece uraditi nikada drugacije. Drugo sto mi smeta je ne snare nego kick koji je uzasno tanak. Na snare ako probija, slobodno neki drive, i preuvelicaj to. Generalno, sve treba da zvuci mnogo agresivnije. Neodgovarajuc reverb na vokalu. Predugacak je za takvu vrstu muzike. Treba da je mnogo kraci i sam treba da da masu vokalu, a ne prostor. Sorry na pljuvanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
kao ulaz je koristen stari soundcraft pult (ne znam tocno koji model). vokal je sniman sa u87, ali sve je snimano u 16 bita i to prilicno nisko (osim snarea ![]() ![]() Quote:
Quote:
e sad, ne znam da li je razlog to sto sam ovaj mix radio na slusalicama ili sto je snimano sa istrosenim D12 pozicioniranim totalno krivo (nazalost nisam bio na snimanju). originalni zvuk vrlo podsjeca na klasicni "kartonska kutija" zvuk....rezao sam oko 400 Hz, boostao 80 i 3K. i eto, opet je tanko ispao....mislim da ce drumagog tu uskociti da dodam malo mesa. Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo 3 ne vidi Antares Auto-Tune DX? | Gianfranco | Audio Software | 18 | 12-10-2005 06:18 PM |
Antares Auto Tune | ANITA | Audio Software | 35 | 03-05-2005 04:48 PM |