|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Da li je neko radio sa njima ? Kakva su vasa iskustva ? Ja sam probao ekvilajzere i zadovoljan sam . Preporucujem ih ( Voxengo CurveEQ VST mi je najbolji . Lepo rade simulacije lampi , com. , eq ) . Voxengo CurveEQ VST se ukalpa sa nekim " cistijim EQ " tipa TC native parametric koji takodje preporucujem ; dobra/odlicna su i druga dva Eq - ali drugacija/druge namene . Ko voli impulse neka proba Voxendo Pristine Space Light VST i Voxendo Pristine Space Light VST , mogu da posluze . Bolji su ( po mom subjektivnom misljenju ) od SIR - a ; verovatno i od IR . ( Mada su dobri i SIR i IR ) . Ostale efekte ( ima citava gomila ) nisam instalirao , mrzi me/ne da mi se . Sta jos preporucujete uz EQ i reverb ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Pa koji voxengo efekti...otvorio si temu pod nazivom "novi voxengo efekti" i posle pricas o tome sta koristis... :roll:
Ali, da odgovorim... Pultec [Pro], Precision EQ (oba su iz UAD-a)...od reverba IR1, Pristine Space i Dreamverb i Realverb (iz UAD-a)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
mj, ti definitivno nisi normalan.. pa pre neki dan smo pricali o pristine space-u..
dokle ces da zagadjujes ovaj forum svojim nepotrebnim postovima (da se najblaze izrazim)... trebalo bi da uvedemo ekolosku policiju samo zbog tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
U ovoj temi pise ovde :
Skoro sve od toga sto preporucim je isprobano i slusano na sistemu koji retko ko od nas moze sebi priustiti ( ja prvi ) . Znaci ja prvi ne mogu da sebi priustim tako nesto . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Ako nisi/ste dobro procitao/li , napisao sam da OPREMA NIJE MOJA . Bar DVA PUTA do sada . Nemam poterebe je velicati , dobro radi i bez velicanja , posto nije moja - NISAM PRISTRASTAN . Ne uzdizem sebe , nemam potrebe za tim : dobro se osecam u bilo kojoj prilici .
U vezi Voxenda ... To je bilo vise pitanje ( Novi Voxendo efekti ? ) nego preporuka . Postavio sam dva pitanja na pocetku posta ( Da li je neko radio sa njima ? Kakva su vasa iskustva ? ) , preporuku sam napisao uzgred . Izgleda da je najbitnije od svega mene dobro izvredjati { mada , moram primetiti , da niste talentovani za to ( da vredjate drugog ) , nemate stila i ponavljate se - narocito lesha } , nego procitati sta sam pitao/pisao . Ako nekom dobro dodje to sto uzgred spomenuo - dobro , ako ne - opet dobro . Ko hoce neka proba , ko nece neka ne proba . Nema potrebe pisati nasiroko . Jer sam pitao . Koga nesto zanima u vezi pitanja ili " preporuke " moze kulturno da pita , odgovoricu . Dakle , nemate mi na cemu zavideti , ako ste iole racionalni . Imam samo Atlona 1700 ( sa kojim sam doduse , vrlo zadovoljan ) . @lesha , moji postovi su najgori moguci , a ni jedan ne propustas ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
bacim pogled tu i tamo ako te bas zanima.
veoma mi je zamorno citati tvoje postove tako da ih uglavnom preskacem.. sto se voxenga tice, mislim da smo to stvarno prezvakali.. potrazi malo po forumu pre nego sto napises bilo koju temu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
e ljudi
taj voxengo nista ne valja.. ja da vam kazem onako posteno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
externi efekti | stacato | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 08-01-2009 03:23 AM |