|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nova Powercore kartica.
Novi Powercore reverb,ovoga puta identican onome iz System 6000. http://www.tcelectronic.com/Default.asp?Id=5962 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Cena za PowerCore PCI MkII ce biti 1140 eura
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ima istu snagu kao on i iste plug-inove...
Mada ce biti mozda za oko 100 evra jeftiniji po meni. Evo meni stize ovih dana Powercore Element incl. Inflator (450 e).Kada sam video da je izaslo ovo odmah sam se pokajao.A onda kada sam video cenu,ipak sam za sada zadovoljan sa Elementom,jer imam UAD-a i planiram da uzmem jos jednog.Dosta je to za sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
to je super kombinacija , i u saradnji sa solidnim kompjuterom dovoljno snage cak i zahtevnije mikseve . Ja se jos uvek mucim sa PoCo zato sto ne znam sta je najbolja kupovina .... Element ..... Stara karta ..... koja je jaca ali moze da se nadje za istu cenu ..... koliko sam ja shvatio ....sa downloadom .... to je isti software .....
Da li se taj reverb ( koji naravno nije ceo M6000 nego samo jedan algoritam ) dobija sa novom karticaom ....ili mora opet da se zasebno kupuje ...? Obzirom na cenu software a za PoCo svaka sledeca kupovina je nezahvalna za nase uslove Svaka informacija je dobrodosla Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Nova Powercore kartica je identicna kao Powercore Firewire i po kapacitetu i po plugi-novima koji se dobijaju,osim sto je interna i duplo manjih dimenzija.
Dakle ,ne dobija se taj novi reverb uz nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
Evo i mene konacno
![]() Hmmm , sta je sad ovo , pa ja kada bi birao uzeo bih fireware :roll: Ko ce vise znati sta rade ... ja sam prezadovoljan sa svojim Element varijantom i Uad-om, e sad , ako neko radi sa preko 100 audio kanala kao sto radi Max onda naravno treba vise i snage i plugova pa otud i potreba za kupovinom vise Uada .. Ne vidim razlog zasto kupovati jos jednog Uada ako radis komercijalnu muziku tj.do 30 audio wave-ova .. :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Lepih stvari nikad dosta...
![]()
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Kazu da ce biti moguce sa PCI elementa preci na MK2 uz neku nadoplatu od 400tinjak eura, te bi uz to trebali biti ukljuceni plugini od MK2. Nije mi bas sve to previse jasno (ja sam poco kupio prije cca 2 godine ili malo vise, ali ne u HR jer ovdje se to tad nije prodavalo, pa me yanima kome bih ja trebao dati stari poco i lovu da bih dobio novi...). AKo netko ima vise informacija, neka se slobodno raspise
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
power..more power | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 0 | 28-05-2009 10:11 PM |
Powercore PCI MKII ru?i Windowse...pomagajte! | d3houseworks | DSP forum | 15 | 11-12-2006 07:57 PM |
powercore PCI to MKII | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 09-01-2006 01:48 PM |